Emma

Merels Emma uit 't Labradorium - 26 oktober 2012

Emma is een superlief en aanhankelijk teefje. Echt een kind van onze Merel. Enigzins ondeugend, maar wel heerlijk om mee bezig te zijn. Ondanks training blijkt Emma niet de jachtpassie te hebben die wij in een labrador zoeken. Mede daardoor hebben we besloten haar te steriliseren en haar uit te sluiten van de fok. Hier stopt derhalve de vrouwelijke bloedlijn van Merel in onze fokkerij. Ze heeft enkele jaren bij ons geleefd als huishond om nu in december 2016 ons te verlaten voor een warm gouden mandje bij Tanja en Kees. Ze heeft het daar super naar haar zin, doet / mag van alles wat ze bij ons niet mocht.

Emma is op de show meerdere keren uitmuntend beoordeeld. Als jonge hond vond zij het betasten van de keurmeester erg spannend, en op de Labradordag beoordeeld met een veelbelovend. Ze is vinden we zelf mooi aan het uitgroeien maar nog wel aan de kleine kant.

Storm vd Waterlandspolder

Matisse vh Notenbos

Donalbain Suede

Mabell vh Notenbos

Sterre vd Waterlandspolder
Daleabbey Jazz Singer
Isabeau vd Waterlandspolder

Fairywood's Postcard from Heaven

Clanross Final Edition among Fairywoods

Sh.Ch. Tullochmohr Final Edition
Rewari Expatriot of Clanross
Handsome Molly Rose v.d. Ansjoros
Weijmouth Harbour Master at Rooklane
Sh.Ch. Fairywood's Royal Brown Rose

Gezondheid

Ondanks training blijkt Emma niet de jachtpassie te hebben die wij in een labrador zoeken. Mede daardoor hebben we besloten haar te steriliseren en haar uit te sluiten van de fok. Hier stopt derhalve de vrouwelijke bloedlijn van Merel in onze fokkerij.

Werkdiploma's

KNJV proeven

-

MAP

-

Clubdiploma rasvereniging

-

Workingtesten

-

Cynophilia

-

Overig

-

-----------------------------------

Hieronder eerdere foto's van Emma.

 

Emma met moeder Merel