5 mei 2013 te Brouwershaven

Alle pups zijn nu thuis bij hun nieuwe baasjes. Het gaat goed met ze, ze zijn snel gewend. Cato ligt nu uit te rusten op de bank bij Marco. Heerlijk het rijk alleen zo zonder de pups, het was toch wel weer een heel karwei voor haar. Gelukkig deze keer zonder fysieke complicaties voor haar.

We willen alle nieuwe eigenaren alle geluk, liefde en gezondheid voor nu en in de toekomst toewensen

 

en

Dave & Joyce en Bearke en ....... thuis bij de eendjes.

 

Elin & Stephan en Flynn

 

Carolien & Jochem en Merel

 

Nel, de kinderen en Tess

 

en

Esther & Chris en Paco............ en thuis als tuinder met de viooltjes

 

en

Etienne & Corine en Bauke ......... en .......... thuis met zijn vriend Gabke

 

Rick & Carin met Saar en Saar thuis met haar eigen ezeltje.

 

Ivar, Zaraida, Fleur & Aleid met Rosaz

 

Cock & Joke met Marly.

 

WEEK 7

De pups zijn heerlijk met de auto naar het bos geweest. Danwel met hun bazen danwel met ons. Ze hebben het heerlijk gehad en hebben daarna zeker twee uur uitgevloerd gelegen. En toen weer wakker!!. Ze gaan veel naar buiten en maken de hele tuin onveilig, lees verbouwen deze. Vooral Bauke die wordt later hovenier met voorkeur voor narcissen(er staat er geloof ik geen een meer overeind).

 

WEEK 6

Tje wat vliegt de tijd: alweer 6 weken!! De pups gaan nu zoveel als het weer toelaat naar buiten om te spelen en komend weekend naar het bos! Het gaat goed ze eten hun brokjes met smaak en doen het grootste deel van hun behoefte buiten.

 

WEEK 5

De pups groeien goed maar tja ze eten dan ook echt als bootwerkers. De eerste hebben qua gewicht de pups van Rosij haar pups al ingehaald. Ze spelen met hun speelgoed en hebben nu echt allemaal eigen karaktertjes.

 

WEEK 4

Ze zijn alweer 4 weken, Cato haar pups en zo het lijkt gaat alles zonder problemen voor onze Cato. De pups eten nu pap, een stuk netter dan die van Rosij, met moeder Cato als toetje. Ze beginnen te spelen en elkaar onderling uit te dagen.

 

WEEK 3

Het gaat heel goed met Cato haar pups en Cato. De oogjes zijn allemaal open en de eerste stapjes vinden plaats. Nadat de eerste pups al uit de werpkist gekropen waren zijn ze al naar de keuken verhuisd. Daar hebben ze het prima naar hun zin. Kinderen van hun moeder, ze hebben gewoon wat meer ruimte nodig.

 

WEEK 2

Met Cato en haar pups gaat het goed. Cato lijkt deze keer haar pups "probleem vrij" haar pups groot te mogen brengen. De puppen hebben hun geboortegewicht verdubbeld en ze lijken al een ietsje hun oogjes te openen. Een stuk eerder dan de pups van Rosij, die echt laat waren.

 

WEEK 1

en

Links de 5 dames: Merel, Marly, Rosaz, Saar & Tess en .......rechts de 4 heren: Flynn, Bearke, Paco & Bauke

Wat gaat de tijd toch hard, ook de pups van Cato zijn alweer een week oud. Ze groeien goed en ook met moeder Cato lijkt alles oke te gaan, maar we houden haar, gezien de problemen bij haar vorige nest, strak in de gaten.

 

PASGEBOREN

6 maart 2013 te Brouwershaven.

Onze Cato is bevallen !! Ze heeft haar oude model weer terug zoals we haar kennen. Poeh wat was zij dik. De bevalling was soms moeizaam omdat ze naast haar ogenschijnlijk gezonde 9 pups, 4 reutjes en 5 teefjes, ook 3 levenloze pups, 3 reutjes, moest baren, deze werken niet echt mee, maar het gaat nu super met moeder en pups. Cato moedert heerlijk en rust lekker uit. Ze geniet van alle extra's om haar weer snel op de been te houden zoals soesjes, rundvlees en lekkere vette kaas. O, ze is zo heerlijk tevreden met haar pups aan het moederen!!

 

-------

 

Zwangere Cato, hier is een beetje te zien hoe dik ze is

 

-------

 

Cato en Bram

Bram heeft Cato de 7e januari gedekt. Bij de 4 weken blijkt Cato 100% zeker zwanger te zijn. Er zijn 8 pups geteld. Bij de rontgen foto zijn bij Cato 11 a 12 pups geteld. Cato is de 11e maart uitgerekend. Wordt vervolgd.