Pups van Cato en Bram geboren 10 juni 2014

 

WEEK 8/9

De pups zijn langzaam aan aan het vertrekken naar hun nieuwe thuis, behalve Katrien, zij blijft bij ons wonen. Alle pups hebben een goed passend thuis waar ze hopenlijk heel oud gaan worden gevonden !! Veel gelukkige gezichten bij het ophalen van de pups die naar hun nieuwe thuis vertrekken. De eerste berichten zijn goed, de pups hebben thuis snel hun draai gevonden. We wensen alle nieuwe eigenaren alle geluk, liefde, gezondheid en hondenplezier toe !! Geniet van het leven.

 

Peter, Helma, Daphne & Mark met Jurre.

 

Caroline, Krijn, Marit, Lennart & Matthijs met Max.

 

Elly & Matthijs met Wilma

 

Wil en Ruud met Dunya.

 

Bram en Henny met Tosca

 

Marjolein, Tjaard, Mijntje & Thom met Mossel

 

Als eerste ging Jurre weg maar........

Tot onze grote spijt kan de voor Jurre beoogde baas, door medische redenen, hem niet de liefde en zorg geven die hij verdiend en wij voor hem voor ogen hadden. Hij was met een week weer terug bij moeder Cato.

 

WEEK 7

We zijn afgelopen weekend met het complete nest met de auto naar het bos geweest, uiteraard met de toekomstige eigenaren en Cato erbij. het was super weer en de pups hebben dan ook genoten. Halverwege een koffie stop waarbij mens & pups weer konden bijtanken. Na de wandeling thuis eten en daarna hebben we ze bijna twee uur niet gehoord zo moe waren ze van alle nieuwe indrukken. Komende week gaan de eerste het nest verlaten.

in de auto

 

WEEK 6

Door het mooie weer zijn de pups bijna hele dagen buiten. Ze eten nu ieder brokjs uit een eigen bakje wat goed op gaat. De pups groeien momenteel 700-800 gram per week. De pups zijn ge-ent en gechipd en daardoor bijna klaar voor de grote wereld.

Alle pups zijn verdeeld komende week gaan we met zijn allen naar het bos om de leefwereld van de pups weer te vergroten, wordt vervolgd.

 

WEEK 5

De pups zijn naar buiten geweest al liggen ze het grootste deel van de dag binnen. Maar goed de eerste plasjes zijn buiten gedaan en het begin van zindelijk maken is in gang gezet. De pap met gemalen brokjes gaat steeds beter.

 

WEEK 4

De pups krijgen nu veel zichtbaarder hun eigen karaktertjes. Ze lopen al stoer rond in de puppenren en vermaken zich met het speelgoed.Ze eten nu echt hun pap goed op waardoor Cato nu echt ontzien kan worden. Tussendoor is het veel spelen samen.

 

WEEK 3

De pups eten ondertussen pap, ze beginnen het te leren, maar maken er wel een kliederboel van. Gelukkig helpt Cato vol overgave met opruimen. De knuffelbezoekjes zijn begonnen en de pups doorstaan tot nu toe de vreemde/nieuwe geuren goed. Al zijn ze s'avonds wel erg moe.

 

WEEK 2

Het gaat goed met Cato en haar pups. De oogjes zijn open en ze reageren duidelijk op geluid. Ze beginnen te lopen en de eerste stoeipartijtjes zijn ook al bezig. Ze zijn allen al ruim 2 keer hun geboortegewicht.

 

WEEK 1

Het gaat goed met de pups van Cato ! Ze bewegen zich levendig door de werpkist en eten regelmatig hun buik tonnetje rond.

Moeder Cato krijgt het bijna niet aangegeten, maar ach heel veel eten is voor Cato geen straf ;-), het is haar grootste hobby na het met de baas bezig zijn. Het gaat haar allemaal goed af en ze voed haar pups nu om de twee uur. Ze geniet van haar rust met Marco en de pups, haar favoriete combi, om mee samen te zijn op dit moment. (ze weet nog niet dat ze Marco straks met dochter Katrien moet gaan delen)

 

GEBOREN 10 juni 2014

Cato is deze dag vlot bevallen van 7 ogenschijnlijk gezonde zwarte pups. 4 teefjes en 3 reutjes. Cato is gelijk aan het moederen geslagen, wat haar supergoed afgaat. Ze wijkt niet van haar pups tenzij ze eten krijgt met grote voorkeur voor slagroomsoesjes of even snel naar buiten moet voor haar behoefte.