----------------

de pups van Jasmijn en Sample zijn geboren op 3 april 2015

Defoto's gaan geplaatst worden

 

WEEK 6

Deze week weten we eigenlijk wie we zijn en waar we gaan wonen. We zijn met hen naar het bos gegaan, nat en vermoeiend, maar ook errug leuk.

 

WEEK 5

Nu worden we echte honden, we spelen buiten, beginnen onze behoefte buiten te deponeren en groeien dat we doen...... een kilo per week. Waarschijnlijk gaan we op dieet, want een kilo is een ietsepietsie teveel.

 

WEEK 4

We spelen nu echt met elkaar en eten onze pap keurig op. Moeder Jasmijn moet nog een beetje wennen aan het feit dat we zo snel al op onze eigen benen staan, letterlijk en figuurlijk.

 

WEEK 3

We hebben nieuwe bandjes om en het gaat super met ons. We groeien als kool en ontwikkelen ons heel snel. We lijken wel jachthondjes in spe.

 

 

WEEK 2

Met Jasmijn gaat het goed al is brokken eten niet haar ding, ze heeft liever kaas, vlees en soesjes, ach dan krijgt ze die toch. Twee weken oud en de pups zijn al drie keer hun geboortegewicht, kleine dikzakjes zijn het.

De eerste stapjes worden voorzichtig gezet. De oogjes zijn nog dicht. De namen zijn nu ook bekend: dames gaan Bibi, Kate en de heren Jutter, Olaf, Bruno en Cardhu heten.

 

WEEK 1

Het gaat goed met ons zestal, ze gaan als een speedy gonzales door de werpkist, zeker als ze hun moeder bespeuren. Ze eten als bootwerkers en nu een week oud zijn ze bijna allen twee keer hun geboortegewicht.

 

GEBOREN 3 april 2015

Op goede vrijdag is Jasmijn vlot bevallen van 2 teefjes en 4 reutjes.

Allen ogenschijnlijk gezond. Alle pups zijn vergeven. Met Jasmijn gaat het goed. Ze eet haar vlees, soesjes en kaas met smaak en brokken zijn voor het gepeupel, in ieder geval niet voor haar.

 

---------

Begin februari is Jasmijn gedekt door de reu "Loyal Sample vd Hooydamhoeve". Dat moet toch wat beloven qua werklust. Een vader en opa die aan de Nimrod hebben deelgenomen en ook nog een oma die een AA diploma heeft bemachtigd (sorry Cora). Jasmijn is ondertussen bevallen van 6 ogenschijnlijk gezonde pups, 2 teefjes en 4 reutjes, alle pups zijn reeds vergeven.