Terugkomdag van het nest van Bram en Rosij.

Alle honden uit nederland waren aanwezig, helaas kon 1 baas niet, maar de hond gelukkig wel. Paul de gele reu die naar duitsland is gegaan kon helaas niet aanwezig zijn. Hij is later in het jaar wel langsgeweest.

 

-----------

 

7 februari 2011 te Brouwershaven.

Alle pups hebben het nest verlaten, ze zijn met hun nieuwe eigenaren naar huis mee. Het is stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Rosij lijkt de kleintjes toch wel te missen nu ze allen weg zijn, ze behoud haar princessestatus nog wat langer en gaat nu met mij echt overal mee naar toe. Bij de dierenwinkel kwam ze vandaag(wat ze anders nooit doet) met een eigen uitgezocht bot aanlopen, zo van "deze wil ik" , dus tja maar gekocht. Ze is er al wel de hele middag mee bezig, dus het verzet wel haar gedachten.

We wensen alle pupeigenaren alle geluk, liefde en gezondheid toe.

 

Femke met Lotte

 

Katharina en Detlef met Paul

 

Annemarie en Sjaak met Tim

 

Lies en Roel met Saartje

 

Gerard en Anja met Belle

 

Martin en Miranda met Noortje

 

Ronald met Endo

 

Ruud en Eline met Noa.

 

Jeroen en Marjoke met Sammie

---------------------------

WEEK 7:

De laatste foto's alweer. De pups gaan nu 2x daags naar buiten om hun wereld te vergroten, kennis te maken met onze beestenboel en om hun overtollige energie kwijt te raken. Ze zijn allen erg ondernemend en nieuwsgierig..

Ze zijn allen giga gegroeid tov 7 weken geleden toen ze nog in een hand pasten. Te gek iedere keer weer om de groei en ontwikkeling van een nest pups van zo dichtbij mee te mogen maken.

 

WEEK 61/2:

Dinsdag de 25e zijn de pups allen voorzien van hun identificatiechip. Voor sommige van de pups een hele ervaring. Allen hebben erna 2uur geslapen.

 

WEEK 6:

Alle pups zijn het afgelopen weekend met hun toekomstige eigenaren naar het bos geweest. Ze hebben allen genoten van de vergroting van hun wereld, ze waren eraan toe. Verder spelen ze nu steeds meer en maken de pups in groepjes de tuin onveilig.

 

WEEK 5:

De pups zijn alweer 5 weken oud, ze eten hun geweekte brokjes goed en wegen allen rond de 4 kilo. Ze gaan steeds meer spelen en zijn erg ondeugend aan het worden. Tijd om de wereld te verkennen.

 

WEEK 4 1/2:

Gewoon zomaar een paar foto's

 

WEEK 4:

Deze week zijn de pups giga gegroeid. Ze ontwikkelen goed en spelen veel.

Ze spelen, eten, slapen, plassen en ...... Hun tanden zijn doorgekomen, ze zijn zoals altijd vlijmscherp.

 

WEEK 3:

Onze blondies op een rij: Saartje, Paul en Tess(in willekeurige volgorde)

Het gaat prima met de pups. Ze wegen rond de 2 kilo en Roos eet als een bootwerker om haar voeding op peil te houden. Daarnaast eten de pups nu ook pap.

 

WEEK 2:

Moeder Rosij zocht met de kerst spontaan Bram, de vader van haar pups, op om gezellig in zijn holletje te liggen. Lief om te zien!!

De pups groeien gestaag. Alle oogjes zijn geopend en ze lijken allen te horen, nu nog luisteren, maar dat is voor de nieuwe eigenaren straks. Alle pups hebben nu een "echt" bandje om.

 

WEEK 1:

De pups zijn nu een week oud. Ze hebben bijna hun geboortegewicht verdubbeld. Rosij moedert als de beste, echt een supermam. De gele pups hebben hun pigment ontwikkelt en zijn nu zwart van neus, oogrand en voetzooltjes. De zwartjes zijn gewoon zwart.

 

EEN HALVE WEEK OUD

De pups groeien prima. Op deze foto's links de reuen en rechts alle teefjes.

 

EEN DAG OUD

De pups hebben allen de eerste nacht prima doorstaan, bij hun eerste weegbeurt was er zelfs niet een afgevallen. Ze wegen allemaal hun geboortegewicht of zelfs al iets meer. Ook met moeder Rosij gaat het prima.

 

PASGEBOREN

10 december 2010 te Brouwershaven

Beschuit met muisjes!!!! De pups van Rosij en Bram zijn vannacht geboren. Ze zijn de gelukkige ouders van 9 ogenschijnlijk gezonde pups, 3 gele (1 reu en 2 teefjes) en 6 zwarte (2 reu en 4 teefjes). De toekomstige eigenaren worden komende dagen gebeld dat hun pup is geboren. Zoals alles er nu uitziet gaat het goed met moeder en de pups, maar de eerste 48u zijn toch altijd weer erg spannend.

 

We verwachten medio december 2010 van Rosij(Lotte vd Waterlandspolder), zij is gedekt door onze reu Bram en zeker weten zwanger. Ze groeit als kool en eet enorm. De pups kunnen zwart en geel van kleur zijn en zullen gedreven, rustige en actieve hondjes worden als ze op hun ouders en hun in 2009 geboren broer en zus gaan lijken.