27 april 2013 te Brouwershaven.

Alle pups van Rosij en Bram hebben het nest verlaten, ze zijn met hun nieuwe eigenaren naar huis mee. Het wordt stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Rosij lijkt de kleintjes toch wel te missen nu ze allen weg zijn, Maar goed zij is nu weer op fitness en geniet ervan dat ze weer overal mee naar toe mag. Voorzichtig begonnen met wat lichte training, ze genoot ervan.

We willen alle nieuwe eigenaren alle geluk, liefde en gezondheid voor nu en in de toekomst toewensen.

 

Ronald & Nanda met Laska.

 

Maarten & Marga met Tess.

 

Corne, Anita & Hessel met Abram die de roepnaam Steve heeft gekregen.

 

Arie & Lia met Nina.

 

Edward, Nancy, Bastiaan & Tessa met Binky(foto volgt)

 

Marianne met Dirk en grote broer Bram en thuis op jacht geweest

 

Cor, Mireille, Bernt, Willem, Kai & Mees met Abel.

 

Roel & Lies met Keetje en volle zus Saartje en Keetje thuis, wat ziet ze er ondeugend uit.

 

Ronald met Nimo

 

WEEK 8

Ze zijn allen giga gegroeid tov 8 weken geleden toen ze nog in een hand pasten. Te gek iedere keer weer om de groei en ontwikkeling van een nest pups van zo dichtbij mee te mogen maken. De eerste pups hebben het nest verlaten. Het gaat gelukkig goed met hen. Bij deze de laatste foto.

 

WEEK 7

Afgelopen zondag zijn we met de pups naar het bos geweest. Het was voor de pups een hele wereldreis: met de auto, het bos en alle drukte eromheen met hun toekomstige bazen. De rest van de dag hadden we geen kind meer aan ze. Verder gaat het goed met de pups ze plassen en poepen overdag om de twee uur buiten en hebben het goed naar hun zin met elkaar.

 

WEEK 6

De drukke week: enten, chippen en veel naar buiten. Maar dat laatste vinden ze geen probleem. De pups gaan nu het iets warmer wordt 4x per dag naar buiten om te eten en hun behoefte te doen. Ze vinden de tuin verkennen fantastisch. Ook weten ze nu wie hun baas wordt, dat scheelt dan hebben de pups daar geen slapeloze nachten van.

 

WEEK 5

Het gaat goed met de pups van Rosij, ze eten hun pap met brokjes als bootwerkers. Spelen nu echt met elkaar. Hopenlijk wordt komende week het weer iets beter zodat de pups lekker buiten de dieren kunnen gaan verkennen. Het huis wordt te klein voor onze minihondjes.

Zonnen met moeder Rosij in haar mand.

 

WEEK 4

Het papfeest is begonnen. Tja .... het is even oefenen, maar het is ze gelukt. Alle 9 pups eten nu hun pap waar moeder Rosij erg blij mee is. De pups beginnen nu hun tandjes te krijgen en dan wordt voeden toch ineens een stuk minder leuk, maar Roos heeft alles onder controle en regelt alles op haar manier. Haar minilabradors varen er wel bij, het zijn nu echte hondjes aan het worden die grommen, snurken en beginnen te spelen.

 

WEEK 3

Het gaat hier echt fantastisch met Rosij en haar negental. Het worden nu echte hondjes die op hun pootjes beginnen te staan en eindelijk(het duurde even) de oogjes zijn open. Ze gaan naar de keuken verhuizen en ze gaan komende week hun eerste bezoek ontvangen.

 

WEEK 2

en

Links: ............ de gele dame Keetje en rechts de gele heren Abel & Abram.

en

Links de zwarte dames: Nina, Tess & Laska en rechts de zwarte heren: Dirk, Nimo & Binky.

Met Rosij en haar kinderen gaat het super. Ze hebben al echte bandjes om ipv strikjes. Het is nu wachten op de eerste open oogjes.

 

WEEK 1+

Over de rand van de stoel van ..... tja van wie zou deze stoel zijn, nou ja hij ligt heerlijk ..... kan ik precies mijn puppen in de werpkist in de gaten houden. Fantastisch bedacht al zeg ik het zelf.

 

WEEK 1

De pups groeien als kool en Rosij moedert zoals altijd als een oermoeder. Zonder hulp regelt ze het allemaal wel. Alleen iemand die frequent haar etensbak goed volstort met allerlei lekkere hapjes (runderlappen, biefstuk, soesjes, kaas en tja ook wat brokjes) en zij is tevreden.

 

PASGEBOREN

28 februari 2013 te Brouwershaven

 

Het is dan eindelijk zover voor Rosij. Ze is bevallen!

Beschuit met muisjes!!!! De pups van Rosij en Bram zijn vandaag geboren. Ze zijn de gelukkige ouders van 9 ogenschijnlijk gezonde pups, 3 gele (2 reutjes en 1 teefje) en 6 zwarte (3 reutjes en 3 teefjes). De toekomstige eigenaren zijn ondertussen gebeld dat hun pup is geboren. Zoals alles er nu uitziet gaat het goed met moeder en de pups, maar de eerste 48u zijn toch altijd weer erg spannend.

---------

 

Rosij en Bram

Rosij & Bram gaan, net als voor twee jaar voor nakomelingen zorgen, dekking heeft plaatsgevonden en bij de 4 weken echo blijkt Rosij 100% zeker zwanger te zijn. Er zijn 6 pups in wording geteld. Bij de rontgen foto zijn 7, mogelijk 8, pups geteld. Nu maar hopen dat ze gezond ter wereld komen. Wordt vervolgd.