Pups Rosij & Bram: geboren 12 april 2014

 

WEEK 8

De pups zijn op Annelot na allen weg , met hun nieuwe bazen mee naar huis. Het is nu toch echt wel stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Geen visites, pupjes die rondrennen, alleen hun eigen roedel. Rosij moedert lekker over haar dochter. Het gaat goed met haar. Haar laatste nest!

!!! We wensen alle nieuwe eigenaren heel veel geluk, liefde en gezondheid toe !!!

 

Wout & Femke met Sedna, gele Floor en volle zus Charlotte.

 

&

Nemo, Wendy & Nona met Roxy & ...........................Enno met Roxy.

 

Francois & Laura met Pepper.

 

Sanne, Jimmy & Sharon met Shelly.

 

Bas & Anna met Beau.

 

Wendy, Iris & Zoe met Guus.

 

Oscar & Lisette met Happy en halfzus Isis.

 

WEEK 7

De laatste foto's met zijn achten. Ze eten nu allemaal onze brokjes uit een "eigen" bakje. Volgende week gaan de pups naar hun nieuwe thuis. Het zal weer stil worden in huis.

 

WEEK 6

De pups hebben allen hun enting ontvangen en zijn door de dierenarts goed bevonden. We zijn gezellig met de puppen naar het bos geweest met hun nieuwe eigenaren in spe. Na een autoritje genieten van een nieuwe omgeving, het ging super.

 

WEEK 5

Het is mooi weer en de pups zijn heerlijk buiten aan het spelen. Ze vinden het geweldig en rennen er flink op los. Dit alles onder het toeziend oog van moeder Rosij. De pups groeien goed, maar vinden brokjes eten nog zeker niet je van het. Pap met vlees gaat een stuk beter.

 

WEEK 4

Het gaat supergoed met Rosij en haar puppen. Ze wonen nu een week in de woonkeuken. Ze hebben het goed naar hun zin. Het worden al weer hele hondjes met ieder hun eigen karakter. Ze eten nu 3x daags hun pap met smaak. Tussendoor is het slapen en stoeien waarbij regelmatig flink geluid wordt gemaakt.

 

WEEK 3

Het gaat hard. De oogjes zijn open, de pups reageren op geluid. Ze zijn heel tevreden. Al ruim 3x hun geboortegewicht!! Komend weekend gaan de pups naar de keuken verhuizen. De eerste stap richting de grote wereld. Rosij is gelukkig weer opgeknapt, we houden haar in de gaten!

 

WEEK 2

De gele pups hebben hun pigment hun snuitjes zijn nu donker aan het kleuren

Het gaat super met de pups, ze groeien als kool. De krat waar ze in gaan als de werpkist gereinigd wordt word te klein. Rosij hangt een beetje tegen een borstklieronsteking aan maar het lukt tot nu toe dat te voorkomen. Ze voelt zich redelijk. De pups daarentegen zijn bezige hondjes, kruipen veel door de werpkist en beginnen al geluid te maken.

 

WEEK 1

&

4 gele: 2 gele reuen en 2 gele teven & 4 zwarte teefjes .

Rosij doet het als vanouds ze moedert heerlijk en niemand mag bij de pups. Ze zijn van haar !!, Gelijk heeft ze.

 

PASGEBOREN

Rosij en Bram zijn weer ouders geworden. Rosij is 12 april bevallen van 10 pups. Helaas waren er twee voor de geboorte overleden waardoor de bevalling niet zo'n makkie was als de voorgaande nesten. Maar ze heeft zich er doorheen geworsteld en het is haar gelukt!! De topper. Helaas geen zwarte reuen, maar wel 8 prachtige ogenschijnlijk gezonde pups: 4 zwarte teefjes, 2 gele teefjes en 2 gele reuen.

Mogelijk zoeken we voor een gele reu een goed en passend thuis. De teefjes zijn alle vergeven.