NIEUWS 2018

 

23 september 2018 te Hulsbeek,

Op de MAP te Hulsbeek heeft Jaap met zijn Mees een 4e plaats behaald met 494 pnt, helaas net niet in de prijzen maar een top prestatie voor dit koppel. Er waren van de 18 deelnemers 8 die een diploma behaalden. De doorzetters komen er zo zie je maar Jaap !!

 

9 september 2018 te Oostvoorne,

Een mooie proef vandaag te Oostvoorne, met wisselende resultaten. Baggerbonte deed deze dag echt alles wat god verbied en heeft dus echt niets behaald. Katrien deed super haar best, zou opgaan voor haar A, maar resultaat een KJV-C diploma.

 

18 augustus 2018 te Doorwerth,

Vandaag heeft Marga met Tess haar eerste KJV-A diploma behaald met 79 pnt, supertrots zijn wij als fokker van Tess op dit resultaat. Proficiat samen deze is in the pocket !! Maarten heeft met zijn Mees een KJV-B behaald ook een top resultaat Mees is nog jong maar beloofd wat in de toekomst !

 

6 augustus 2018 te Rilland,

Een dag met een gouden randje, geduld wordt beloond. Trots kan ik mededelen dat Baggerbonte onze teckel een KJV-C diploma heeft behaald !! Wat in 2017 niet gelukt is is in 2018 een feit. Een eerste prijs was het resultaat met onze kleine teckel kerel. Katrien heeft een mooie KJV-B behaald maar een A diploma zat er niet in vandaag. Maarten heeft met Mees een KJV-C behaald.

 

4 augustus 2018 te Veendam,

Vandaag mogen we wederom een succes vermelden van Jaap en Mees. Ze zijn derde geworden op de SJP te Veendam in de A met 83 pnt. Wederom een super prestatie van de 17 die opgingen voor de A waren er maar drie die met een KJV-A naar huis mochten gaan.

 

7 juli 2018 te Borculo

Op de clubdiploma dag van de NLV heeft Jaap met Mees zijn eerste A behaald. Van de 10 die er opgingen voor de A waren er twee geslaagd waaronder Jaap en Mees. Zij zijn nu trotse eigenaren van de tweede plaats met 92 ptn een super prestatie. Jaap de weg erheen ging met grote hobbels door allerlei oorzaken maar man je hebt het geflikt !!!

 

24 juni 2018 te Simonshaven,

Vandaag was DE dag: de Happy familie heeft haar 4x B diploma binnen: Lisette met Isis, Elly met Fred, Matthijs met Wilma en Oscar met Happy. We zijn echt supertrots op jullie vieren. Nu op naar de WT-B

 

21 juni 2018 te Brouwershaven,

Teuntje is bevallen van haar elftal: 5 reuen en 6 teefjes, het gaat goed met moeders en haar puppenkinders. De vader is Mack, een zwarte reu die bejaagd wordt en de nodige diploma's op jachtgebied behaald heeft.

Mogelijk is er nog 1 reu te vergeven, de andere 10 pups hebben allen reeds een warme mand gevonden

 

12 mei te Oudewater,

Vandaag was de VUT wedstrijd georganiseerd door de NLV te Oudewater. Als vanouds gingen we met onze "ouwetjes" naar de wedstrijd. Hugo moest thuisblijven hij is te stram. Maar broer Bram, Rosij en Victor waren wel van de partij. De resultaten waren wisselend maar Bram, oudste deelnemer van de dag, wist toch nog een vijfde plaats te scoren. Eerste werd Marianne Huisman met "haar Bram" , proficiat Marianne goed gedaan !!

 

22 april 2018 te Dongen,

Katrien is vandaag in de B2 klasse in Dongen, georganiseerd door de GRCN, eerste geworden met 86 uit 100 punten. Een prachtig resultaat voor deze dame.

 

21 april 2018 te Wassenaar,

Jasmijn's dochter Teuntje is gedekt door Mack of deze dekking gelukt is weten we over 4 weken dan gaat de echo gemaakt worden. Spannend weer, wordt vervolgd. Teuntje slaapt veel dat is in ieder geval een goed teken.

 

15 april 2018 te Son en Breugel,

Op de CDD georganiseerd door de NLV heeft Luuk met Judith zijn tweede C diploma behaald, top resultaat samen, gefeliciteerd !!

 

11 april 2018 te Brouwershaven,

Annelot en Victor zijn ouders geworden van een mooi 8-tal, reuen en teefjes evenredig verdeeld. Moeders en pup maken het goed.

 

11 april 2018 te Heijningen,

Bij de Rashoeve is Catootje is bevallen van pups van onze Josef. Moeders en pup maken het goed.

 

8 april 2018 te Brouwershaven,

Teuntje is loops en gaat binnenkort gedekt worden door Mack. Vandaar de teleurstellende resultaten gisteren.

 

7 april 2018 te Heerle,

De laatste OWT voor Teuntje dit jaar in de OPEN klasse, te Heerle georganiseerd door de Labradorkring. Teuntje is dit jaar niet in goede doen voor de OWT de resultaten zijn niet naar Marco zijn wens, maar ach dat had ze ook in het eerst jaar in de novice klasse om het jaar daarna de ene OWT novice na de andere te behalen, op naar najaar voor de SJP en MAP dan maar zoals het er nu uitziet kan ze ieder moment loops worden.

 

31 maart 2018 te Brouwershaven,

Jasmijn haar pups, Lara de kleine prinses en haar broers Boris, Kay, Freek en Loebas, zijn allen naar hun nieuwe thuis, we wensen de nieuwe eigenaren heel veel pupplezier toe. Jasmijn gaat nu genieten van haar pensioen. Met haar gaat niet meer gefokt worden, het is goed geweest.

 

31 maart 2018 te Putten,

Op de CDD georganoseerd door de Tollerverening zijn mooie C diploma's behaald door Mees met Maarten 44 punten, Chrissy met Lina 42 punten, daar zijn we trots op proficiat. Sammy met Jeanemarieke hadden de pech dat het C diploma net niet gehaald werd, de volhouder wint immer, komt goed.

 

18 maart 2018 te Spaarnewoude,

De CDD georganiseerd door de GRCN was weer een mooie dag. Al waren de resultaten er misschien niet naar. Wilma had bijna haar B te pakken maar moest net als Happy tevreden zijn met een C diploma. Helaas voor Fred en Isis geen B diploma maar die gaat er komen in 2018, dat wordt jullie jaar.

 

10 maart 2018 te Putten,

Op de CDD georganiseerd door de Working Flatcoated Groep zijn twee mooie C diploma's bahaald door Chrissy met Lina & Luuk met Judith. Sammy had helaas met Jeannemarieke dat geluk niet maar dat komt echt nog wel dit jaar. Gefeliciteerd met jullie diploma's.

 

3 maart 2018 te Heijningen,

De WT op Fort Sabina georganiseerd door de NLV was dit jaar wederom een koude, waterwerk geschrapt, proeven de dag zelf aangepast maar ondanks dat toch een mooie dag met mooie resultaten. Isis behaalde haar WT-C, wat Fred helaas niet lukte. Olaf, Bibi en Jutter behaalden een mooie WT-B1. Helaas lukte dat Wilma en Happy niet, maar soms heb je gewoon je dag niet zoals Happy en Oscar deze dag !! Tess behaalde een mooie WT-B2. Proficiat allen !!!

 

10 februari 2018 te Brouwershaven,

Annelot is door onze Victor gedekt, nu maar hopen dat er gezonde, mooie en gezonde pups van mogen komen

 

31 januari 2018 te Brouwershaven,

Jasmijn is bevallen van haar zesling, 5 reuen en een teefje, moeder en pups maken het goed. Alle pups zijn vergeven.

 

30 januari 2018 te Brouwershaven,

Jasmijn is hoogzwanger en is best klaar met zwanger zijn. Wat haar betreft is het wel tijd dat de pups komen, echter ze zal nog even geduld moeten hebben.

 

18 januari 2018 te Brouwershaven,

De kinderen van Cato en Bram zijn alweer 6 jaar oud geworden: Felicitaties voor Mees, Jente, Barry, Noah, Diva, Cookie, Mage, Dex , Lola en Bikkel !

 

13 januari 2018 te Brouwershaven,

De kinderen van Rosij en Tim zijn alweer 6 jaar oud geworden: ook namens Josef de felicitaties voor Fred, Don C, Flynn, Hummer, Meneer, en zusjes Isis & Freek !!

 

1 januari 2018 te Brouwershaven,

 

 

Het nieuwe jaar is van start. We kijken terug op een mooi hondenjaar en tot onze grote blijdschap een jaar achter de rug waarin we geen afscheid hebben hoeven nemen van onze honden. Momenteel zijn er 3 boven de 10 jaar oud: Hugo 13.5, Bram 12.5 en Rosij 10.5, de tijd vliegt. Afgelopen jaar door omstandigheden de website nauwelijks bijgehouden, ik beloof verbetering voor 2018 !! Mocht je iets met een labradorium-hond behalen geef het door en het wordt bij "nieuws" geplaatst.

Afgelopen jaar mooie successen behaald op de wedstrijden met onze honden: Teuntje 3x een KNJV-A diploma op rij behaald, Annelot een CACT op Zweetproef F en mooie MAP B gelopen. Katrien mooie MAP-B behaald, eens kijken of zus Eefje dat haar in 2018 evenaard. Verder heeft Josef een mooi nest voortgebracht, is Victor weer goedgekeurd als dekreu. Kregen Teuntje, Annelot en Katrien prachtige pups.

Toch was er ondanks veel hondenplezier ook verdriet te betreuren. Bram moest nadat Tosca, zus van onze Katrien, ws gif gegeten had tot zijn grote verdriet afscheid nemen van zijn bijna KNJV-A klare schaduw. Momenteel hebben Bram en Henny een jonge reu Max, kind van Katrien dus zelfde bloedlijn als Tosca, waarmee mogelijk gelijke resultaten behaald worden, good luck met hem.

We wensen een ieder die dit leest een mooi honden- en mensenjaar toe, alle geluk, liefde en gezondheid !! Koester de mooie momenten en vergeet nooit: ONE LIFE, LIVE IT !!

 

----------- // ----------

 

----- NIEUWS 2017 -----

 

----- NIEUWS 2016 -----

 

----- NIEUWS 2015 -----

 

----- NIEUWS 2014 -----

 

----- NIEUWS 2013 -----

 

----- NIEUWS 2012 -----

 

----- NIEUWS 2011 -----

 

----- NIEUWS 2010 -----

 

----- NIEUWS 2009 -----