--------Foto's van het nest van Jasmijn en Sample(Loyal Sample vd Hooydamhoeve)-------

Geboren 9 oktober 2012.

------

8 december 2012 te Brouwershaven.

Alle pups hebben het nest verlaten, ze zijn met hun nieuwe eigenaren naar huis mee. Het is stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Jasmijn lijkt de kleintjes toch wel te missen nu ze allen weg zijn, ze behoud haar princessestatus nog wat langer en gaat nu met Marco echt overal mee naar toe. Hij verwent haar, maar tja.... dat is niets nieuws.

We wensen alle pupeigenaren alle geluk, liefde en gezondheid toe

Familie Maljaars met Lendor

 

Bart & Yasuno met Elmo

 

Ilonka met Droef en Droef thuis.

 

Koos & Nicole en Jackson.

 

Henk & Carolien met Kate.

 

Evert & Lisette met Darby

 

Wim & Catharien met Molly

Molly beet de spits af, zij verliet als 1e het nest. Ze gaat een prima thuis krijgen bij haar nieuwe "bazen".

 

WEEK 7

De pups gaan bijna het nest verlaten. Ze zijn allemaal met de auto naar het bos geweest en hebben daar heerlijk gespeeld. Ze gaan nu grotendeels voor hun behoefte naar buiten, spelen ook in de ren en eten ook buiten na het spelen. Het zijn nu alweer hele ontwikkelde hondjes die bijna klaar zijn voor de grote wereld.

 

WEEK 6

De pups van Jasmijn zijn ondertussen vergeven en verdeeld. Ze gaan super, eten hun gemalen brokjes goed op. Binnen enkele dagen zullen ze alleen nog harde brokjes eten. Ze gaan nu iedere dag naar buiten om hun behoefte te doen en uiteraard om te spelen.

 

WEEK 5

De pups van Jasmijn gaan goed. Ze gaan morgen voor het eerst naar buiten als het weer blijft zoals opgegeven. Ze zijn steeds actiever en spelen veel met hun speelgoed. Ze "eten" nu zelf hun pap en drinken hun toetje bij moeders. Daarna is het alleen nog uitbuiken en groeien.

 

WEEK 4

Het gaat goed met de pups van Jasmijn, ze groeien als kool en Jasmijn eet als een bootwerker. Ze lopen door de puppenren achter elkaar aan en spelen zelfs zo nu en dan al met een bal of ander speeltje. En ja het is eindelijk gelukt een foto met open oogjes.

 

WEEK 3

De pups zijn ondertussen verhuisd naar de keuken. Mede om plaats te maken voor Merel en haar pups. De oogjes zijn nu allen open, maar tja ze ook op de foto zetten met open oogjes is een ander verhaal. Het moet een keer lukken. Ze beginnen al aanstalten te maken om met hun speelgoed te gaan spelen.

 

WEEK 2

De oogjes beginnen te kieren, verder sjezen de pups al bijna lopend door de werpkist. Wat gaat de ontwikkeling toch snel op deze leeftijd. Met moeder Jasmijn gaat het voorbeeldig.

 

WEEK 1

De pups groeien allen prima. Ze hebben allen al bijna hun geboortegewicht verdubbeld en kunnen al bandjes om.

 

GEBOREN

 

9 oktober 2012 de pups zijn geboren!

Jasmijn & Sample zijn de ouders van 7 ogenschijnlijk gezonde pups, 2 reutjes(foto links) & 5 teefjes(foto rechts) allen zwart. Moeder er pups maken het goed.

!!!! BESCHUIT MET MUISJES DE PUPPEN ZIJN GEBOREN op 9-10-2012!!!!

Jasmijn is ondertussen 12 augustus gedekt door de field trail reu " Loyal Sample vd Hooydamhoeve" , een zeer talentvolle jachthond met een indrukwekkende staat van diploma's met een uitzonderlijk lief karakter.(deze combinatie geeft in principe zwarte pups) Op de echo zijn pups te zien!!, Jasmijn en Sample worden ouders. Wordt vervolgd!!

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------