--------Foto's van het nest van Jasmijn en Sample (Loyal Sample vd Hooydamhoeve)-------

 

Geboren 10-10-2013.

 

Het is stil in huize Haspels, al maakt Teuntje genoeg leven voor 10 pups, op Teuntje na zijn alle pups naar hun nieuwe thuis. Het gaat goed met hen en ze wennen snel. Alleen maar blije berichten. Een gezellige tijd komt eraan. De kerst dus dan maar deze week het huis kerstrijp maken, dan hebben we weer genoeg afleiding. We wensen iedereen heel veel geluk, liefde en gezondheid toe..

En Marco met Teuntje die bij ons blijft wonen.

 

Vicky, Mees, Ties & Levi met Nova

 

Gijs & Heleen met Tess

 

Bas, Julia, Eva & Roberta met Pip

 

Katja & Marijn met Link en Link thuis, als "kerstengeltje"

 

Edwin, Manon, Eric & Marca met Senna.

 

Danny, Lieke, Jeroen & Monique met Sjorz en Sjorz thuis in zijn bench.

 

Ed & Ellen met Lisa.

 

WEEK 8

De puppen verbouwen onze woonkeuken en maken de tuin onveilig. De kippen moeten weer even wennen dat er nu ook weer hondjes lopen die in hun geinterresseerd zijn. De pups willen frequent naar buiten om te plassen, poepen en ook veel te spelen. Ze zijn zo goed als droog binnen. Kortweg het wordt weer de tijd dat ze de wijde wereld in gaan en van hun nieuwe leven gaan genieten.

 

WEEK 7

Het gaat prima met de dames. Moeder Jasmijn en haar 8 dochters verkennen het erf en vinden het heerlijk om buiten te spelen. De pups zijn ondertussen gechipt en het is nu nog een weekje groeien en uitkristaliseren qua karakter en dan mogen de pups naar hun nieuwe thuis toe. De nieuwe eigenaren staan te trappelen.

 

WEEK 6

Alweer 6 weken oud. Zucht.... wat vliegt de tijd toch. Alle pups zijn door de dierenarts gecontroleerd, ge-ent en gezond bevonden. Ze doen het ook super. Eten hun pap met brokjes en spelen veel buiten al wordt het toch wel snel wat koud voor ze. Nono onze ezel vinden de pups geweldig en dat is wederzijds al heeft Nono een voorkeur voor Sjorz, zij zoeken elkaar steeds op. Komend weekend gaan we met de puppen naar het bos.

 

WEEK 5

De puppen zijn nu ook voorzichtig buiten aan het spelen. Ze vinden het fantastisch en vermaken zich op en top buiten. De eerste plas en poep wordt buiten achtergelaten, dus ook dat gaat goed. Verder groeien ze goed, zijn hun nageltjes alweer geknipt. De puppy visite is nu volop bezig en de eerste voorkeuren worden voorzichtig uitgesproken.

 

WEEK 4

Het gaat goed met de puppenkinders van Jasmijn. Ze beginnen nu echt allen een eigen karakter te vormen. Heel leuk te zien hoe ze zich ontwikkelen naar alweer, echte alleen nog kleine, hondjes. Ze zijn nu volop aan het spelen met elkaar en hun speelgoed.

 

WEEK 3

De pups gaan hard. Ze hebben hun gewicht al minstens verdriedubbeld. Tje wat gaat dat toch hard. Alle oogjes zijn open en ze reageren duidelijk op geluid. En ... het papfeest is begonnen al gaat het steeds beter dat papeten.

 

WEEK 2

De pups groeien als kool. Ze zijn allen al in hun gewicht verdubbeld. Jasmijn moedert super en eet nu ook weer als een bootwerker. De pups passen al "echte" bandjes om. Ze lopen voorzichtig enkele pasjes en zitten soms al. Kortweg Moeder en pups maken het goed.

 

WEEK 1

De 8 teefjes groeien als kool en Jasmijn moedert als een oermoeder. Zonder hulp regelt ze het allemaal wel. Alleen iemand die frequent haar etensbak goed volstort met allerlei lekkere hapjes (runderlappen, biefstuk, soesjes, kaas en tja ook wat brokjes) en zij is tevreden.

 

PASGEBOREN

10 oktober 2013 te brouwershaven.

Het is dan eindelijk zover voor Jasmijn. Ze is bevallen!

Beschuit met muisjes!!!! De pups van Jasmijn en Sample (Loyal Sample vd Hooydamhoeve) zijn vandaag geboren. Ze zijn de gelukkige ouders van 8 ogenschijnlijk gezonde pups, allen zwarte teefjes. De toekomstige eigenaren zijn ondertussen gebeld dat hun pup is geboren. Zoals alles er nu uitziet gaat het goed met moeder en de pups, maar de eerste 48u zijn toch altijd weer erg spannend. De eerste foto's van de 8 pups. Ze zijn nog zo klein maar alles zit erop en aan, echte minihondjes.

 

Jasmijn is ondertussen 12 augustus gedekt door de field trail reu " Loyal Sample vd Hooydamhoeve" , een zeer talentvolle jachthond met een indrukwekkende staat van diploma's met een uitzonderlijk lief karakter.(deze combinatie geeft in principe zwarte pups) Op de echo zijn pups te zien!!, Jasmijn en Sample worden ouders. Bij de rontgenfoto waren 8 wellicht 9 pups geteld. De laatste loodjes. Wordt vervolgd!!

 

--------------------------------------