De pups hebben nu allen het nest verlaten. Victor onze reu vind het maar stil zonder zijn broers en zussen.Met alle pups gaat het thuis prima.

Paul en Marian met Jannes

Rian en Albert met Tessa.

Foto volgt.

Ronald en Marian met Baloe.

Gerrie en Sieberen met Friso.

Jeltje met Bente

Julia, Thijs, Ferdi en Denise met Jeppe.

Karin met Sofie.

 

WEEK 7:

We zijn met de pups naar het bos geweest, uiteraard met de auto, per twee in de bench. Ze waren allen vrij met takken aan het spelen en vermaakten zich prima. Deze avond hadden we dan ook geen kind aan ze zo moe waren ze van alle indrukken.

Deze foto's zijn niet zo goed van kwaliteit dat komt omdat de pups niet stil wilden blijven zitten.

 

WEEK 6:

De pups groeien als kool en gaan nu meerdere keren per dag lekker naar buiten, eindelijk mooier weer.

 

WEEK 5:

De pups gaan nu dagelijks meerdere keren naar buiten, voor hun socialisatie, de wereld verkennen en als begin van hun zindelijkheidstraining. Een gezellige bezigheid buiten, alleen willen we graag wat meer zon, want voor de pups wordt het snel te fris.

 

WEEK 4:

Met de pups gaat het uitstekend ze hebben het prima naar hun zin in de keuken en genieten van alle bezoek.

 

WEEK 3:

Met ons achttal gaat het prima. Ze groeien als kool en lijken zich per dag verder te ontwikkelen. Ze wonen nu in de keuken om aan alle geluiden te wennen en om hun leefruimte te vergroten. Ze stappen stoer rond met speelgoed in hun bek. Alleen Merel vind het een beetje veel om tegelijk te voeden, ze weet soms niet of ze nou moet zitten of liggen. Ze is dan ook blij dat ze allen nu een beetje pap eten.

 

WEEK 2:

Het gaat prima met de pups, ze groeien als kool en hebben allen hun ogen open.

WEEK 1:

Ze ligt soms heel relaxed op haar rug liggend in de werpkist, enkele hongerige pups zijn erg inventief om er toch bij te komen .

De pups bewegen goed door de werpkist. Merel verzorgd ze goed al lijkt ze 8 soms wat veel te vinden om in de gaten te houden, maar goed daar helpen we haar uiteraard mee. Merel eet als een bootwerker om al haar pups goed van melk te kunnen voorzien.

HALVE WEEK:

De pups beginnen allemaal goed te groeien, maar ze moeten nog wel even voor ze ma haar schoenmaat hebben. Merel verzorgd ze super!!

 

PASGEBOREN:

Foto's na de geboorte van de pups van Merel en Storm, 26 februari 2010

Vandaag 26 februari 2010 zijn de pups van Merel & Storm (Denis de Scampy) geboren, Merel en Storm zijn de trotse ouders van 5 reutjes en 3 teefjes, allen zwart !

 

Ze is op deze foto duidelijk zwanger en dat terwijl ze nog maar net 6 weken is, 10 februari 2010 ! Wordt vervolgd !!

 

--------------------------------------------------