Hummer is vandaag mee met zijn nieuwe eigenaren naar Zeeuws Vlaanderen. We zullen hem missen, maar te weten dat hij prima terecht is gekomen geeft ons wel rust. Het is stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Merel ligt genietend op haar bot te kauwen, deze heeft ze gekregen van Milan, Yannick en Timon . Ze is er al wel de hele ochtend mee bezig, dus het verzet wel haar gedachten.

We wensen de pupeigenaren alle geluk, liefde en gezondheid toe.

 

WEEK 7

Hummer gaat nu iedere dag naar buiten om met de roedel te spelen. Hij is vrij en gedraagt zich prima in de groep. Hij durft zelfs zijn poot in Hugo, onze roedellijder, zijn nek te leggen al vind hij dat nog wel gewaagd van zichzelf. Wat zullen we dit kleine mannetje gaan missen.

 

WEEK 6

Hij doet ook al een deel van zijn behoefte buiten. Hij speelt buiten met gras, takjes en andere dingen die hij tegen komt. Hij gedraagt zich vrij buiten en heeft al kennisgemaakt met een aantal dames uit de roedel. Ook de varkentjes en kippen vind hij erg interressant. Binnen is het weer goed slapen na buiten gespeelt te hebben.

 

WEEK 5

Hummer gaat nu iedere dag even naar buiten om kennis te maken met de grote wereld. Hij eet zijn pap met brokjes erdoor prima.

 

WEEK 4

Hummer gaat nu prima, hij eet zelf zijn pap met smaak. Hij groeit goed en speelt veel met zijn speeltjes en uiteraard zijn moeder die hem ook regelmatig zijn plaats wijst. Hij ligt ook graag tegen zijn moeder aan te slapen, lekker veilig.

 

WEEK 3

Hummer had vandaag bezoek van zijn toekomstige bazen. Ook bij hen dronk hij zijn fles prima. Helaas heeft Merel te weinig melk door het shoppen van Hummer van tepel naar tepel. Daarom krijgt hij 2 flesjes per dag. Het gaat verder super met hem.

 

WEEK 2

Hummer is nu 2 weken en weegt nu meer dan een kilo en eet als een bootwerker, maar er is dan ook voldoende eten aanwezig. Merel is nu ook weer bijna de "oude" ze heeft geen belemmering van haar buikwond en speelt zoals ze altijd doet, met volle overgave, met de andere honden.

 

WEEK 1

Hummer groeit gestaag en is al bijna in zijn gewicht verdubbeld. Erg leuk dit beweeglijke bruine mannetje. Hij wordt al groter dan zijn speeltjes.

 

22 juni 2011,

Merel is per keizersnede bevallen van een gezonde bruine reu, Hummer, de eerste bruine labrador geboren bij " 't Labradorium" . Merel en haar kleine bruintje maken het prima. De vader is "Storm van de Waterlandspolder" .