Pups van Merel en Storm(Storm vd Waterlandspolder) geboren 26 oktober 2012.

 

-----

Zondag 23 december 2012,

De pups zijn op Emma na allen weg , met hun nieuwe bazen mee naar huis. Het is nu toch echt wel stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Geen visites, pupjes die rondrennen, alleen hun eigen roedel. Merel lijkt de kleintjes toch wel te missen nu ze allen weg zijn. Maar ze heeft gelukkig Emma nog om te moederen en ze heeft onze kat Gijs weer geadopteerd(haar maatje).

!!! We wensen alle nieuwe eigenaren heel veel geluk, liefde en gezondheid toe !!!

 

WEEK 8

Jacob & Elise met James.

 

Judith, Remco, Tygo & Niels met Neo.

 

Annemieke & Jan met Bones.

 

Mirjan & Siep met Bo.

 

Marleen & Henk met Kyra.

 

Angelique met Gijs.

 

Rian & Albert met Dibbes alias Gerrit ....... Gerrit in Zwitserland in de sneeuw.

 

Gerda & Annemarie met Jip.

De pups gaan nu bijna allemaal het nest verlaten. Het zal stil worden met de kerst, met alleen Emma, James wordt het laatste opgehaald de zondag voor kerst en dan is het hier leeg en stilletjes.

 

WEEK 7

Alle pups zijn in de auto mee naar het bos geweest. Daar foto's maken valt niet mee. Daarna thuis wel want dan zijn ze moe. Ze zijn alle voorzien van hun identificatie-chip en nu dus echt voorzien van naam. Nog even en de pups gaan ons verlaten. Het zal stil worden.

 

WEEK 6

De pups van Merel gaan nu iedere paar uur naar buiten voor hun plas en poep al moeten ze wel aan de nattigheid wennen.Daarna slapen ze als roosjes. Ze eten nu geweekte brokjes met smaak en ze zijn door de dierenarts gezond verklaart en ge-ent.

 

WEEK 5

De pups van Merel worden nu echte hondjes, ze spelen nu met het aangeboden speelgoed en met elkaar. De eerste kefjes zijn gehoord en het pap eten gaat steeds beter.

 

WEEK 4

De pups van Merel wonen nu alweer een week in de keuken. De tijd vliegt, ze groeien hard en worden nu echte hondjes. Ze zijn van hun fles overgestapt op zelf melk "drinken", snorkelen en tussentijds ook opeten. Verder slapen ze veel nadat hun bezoek geweest is, knuffelen is vermoeiend!!

 

WEEK 3

Merel tuttelt nog lekker met haar pups. Het gaat super met Merel en haar kinders. Morgen gaan ze naar de keuken om daar hun eerste visite te ontvangen.

 

WEEK 2

De pups zijn allen in geboortegewicht verdubbeld en eten als bootwerkers hun fles leeg, tenminste op 1 eigenwijs dametje na. Zij drinkt uitsluitend bij Merel. Met Merel gaat het verder goed, ze hersteld volgens het boekje.

 

WEEK 1

Het gaat nu weer een stuk beter met Merel, ze eet weer als een bootwerker(haar grootste hobby) en moedert heerlijk over haar pups. De pups krijgen iedere paar uur een fles omdat Merel onvoldoende voeding voor ze heeft. Maar nu groeien ze dan ook netjes.

 

GEBOREN

GEBOREN: 26 oktober is Merel per keizersnede bevallen van ogenschijnlijk 9 gezonde pups. 3 zwarte teefjes, 3 zwarte reutjes en 3 bruine reutjes. Moeder en pups maken het goed. Merel is ook gelijk gesteriliseerd. Het is goed zo, dit is haar laatste nest!!

 

-----------------------------

 

Merel is gedekt door "Storm v.d. Waterlandspolder", uit hun vorige nest werd de eenling Hummer per keizersnede geboren een mooie bruine reu. (deze combinatie kan bruine en zwarte pups geven). Op de echo zijn pups te zien!!, Merel en Storm worden ouders. Wordt vervolgd!!

 

------------------------------