13 januari 2013 te Ouddorp,

Precies een jaar na de geboorte van de pups van Rosij en Tim was er een terugkomdag. Op Freek en Hummer na waren we compleet. Het was een geslaagde dag met een mooi zonnetje erbij. Geweldig genoten van alle grote pubers hebben we met zijn allen een heerlijke wandeling gemaakt en bijgepraat met een hapje en een drankje.

!! Nogmaals allen bedankt voor jullie komst !!

-----------------------------------------

Alle pups gaan het nest verlaten, ze gaan met hun nieuwe eigenaren naar huis mee. Het wordt stil in huis, ook de honden moeten wennen aan de rust in alle opzichten. Rosij lijkt de kleintjes toch wel te missen nu ze weg zijn, ze behoud haar prinsessestatus nog wat langer en gaat nu met mij echt overal mee naar toe.

We wensen alle pupeigenaren alle geluk, liefde en gezondheid toe.

Walter en Angela & Flip

 

Elly en Matthijs & Fred

 

Albert , Kas en Jur & Freek.

 

Jos en Diny & Meneer. Ook thuis gaat slapen in de bench goed.

 

Oscar en Lizet & Isis

 

Andre, Diana en Daphne & Don C.

 

Rene en Ellis & Hummer. Thuis heeft hij al zijn plaats gevonden !!

 

Patrick en Kris met Sam & Flynn. Thuis gaat het ook super !!

 

WEEK 7

Met de puppen gaat het super. Ze vermaken zich prima. Ze zijn met de auto naar het bos geweest, helaas waren veel foto's bewogen. Maar geloof me ze vonden het fantastisch.

 

WEEK 6

Rosij haar puppen plassen en poepen nu meerdere keren per dag buiten op het gras, dit gaat al best heel goed.

Ze zijn ge-ent en eten hun brokjes als kleine bootwerkers. Al zijn ze nog wel steeds aan het uitproberen welke stand het makkelijkst eet. Sommige eten het liefst onderste boven. Maar iedere voeding gaat alles tot op de laatste brok op.

 

WEEK 5

Rosij moedert als vanouds. Ze moedert eigenlijk over alle 19 pups. Maar die van haarzelf het meest. Ze neemt ze mee naar buiten en wijst haar pups de beste plekjes in de zon.

De puppen worden deze week verdeeld en komende vrijdag ge-ent. Nu is het wachten op de chipper.

 

WEEK 4

De pups van Rosij gaan super. Ze eten allemaal hun pap en groeien bijna een kilo per week. Verder beginnen ze steeds meer hond te worden en beginnen ze ook echt met elkaar te "spelen". Hun tanden zijn door en vlijmscherp !!. Het is echt genieten !!

 

WEEK 3

Alles oogjes zijn geopend. Roos haar negenling worden al echte hondjes, ze gaan dit weekend naar de keuken verhuizen omdat Flynn ontdekt heeft als eerste hoe uit de werpkist te komen. En net als bij schapen als er een het door heeft volgen er meer en zo het geschiedde.

 

WEEK 2

De pups van Rosij & Tim zijn al zo groot dat ze bijna niet meer in de broodkrat passen. De oogjes zijn bijna open en het pigment van de gele is compleet ontwikkeld. Ze hebben nu zwarte neuzen in plaats van rose snoetjes.

 

WEEK 1

links de zwarte reuen: Josef, Meneer, Don C, Hummer en Flip en rechts het zwarte teefje: Freek.

Links de gele reuen: Flynn en Fred en rechts het gele teefje: Isis.

Rosij haar pups groeien gestaag en zijn al bijna in hun gewicht verdubbeld. Erg leuk die beweeglijke puppen.

 

Vrijdag de 13e januari 2012,

Beschuit met muisjes!!!! De pups van Rosij en Tim: "Tim aus Luehlsbusch" zijn vrijdag de 13e geboren. Ze zijn de gelukkige ouders van 9 ogenschijnlijk gezonde pups, 3 gele (2 reuen en 1 teefje) en 6 zwarte (5 reuen en 1 teefje). Zoals alles er nu uitziet gaat het goed met moeder en de pups, maar de eerste 48u zijn toch altijd weer erg spannend.

-----------------------------------------------------------------------