FOTO'S EN INFO VAN NEST JASMIJN EN JAZZ it UP : GEBOREN 5 APRIL 2016

 

WEEK 5

Onze dikzakjes kunnen heerlijk naar buiten. Overdag liggen ze heerlijk te chillen in de zon, afgewisseld door een maaltijd brokjes, een slok bij mama Jasmijn en lekker spelen met broers en zussen. Het bezoek blijft heel vermoeiend voor ze.

 

WEEK 4

Sinds een paar dagen eten de pups pap waardoor ze nog harder lijken te groeien. Nu duimen voor mooi weer dan kunnen ze volgende week lekker naar buiten.

 

WEEK 3

De pups zijn nu ruim 3 weken, hun ogen en oren zijn open en ze zijn verhuist naar de keuken, waar ze nog wel een beetje moeten wennen aan al het bezoek wat ze krijgen van hun toekomstige gezinnen.

 

WEEK 2

Jasmijns pups maken het goed, Jasmijn verzorgd ze top en ze groeien zienderogen. Nog een weekje en ze gaan naar de keuken verhuizen.

 

WEEK 1

 

Het gaat goed met ons tiental, ze gaan als een speedy gonzales door de werpkist, zeker als ze hun moeder bespeuren. Ze eten als bootwerkers en nu een week oud zijn ze bijna allen anderhalf keer hun geboortegewicht.

 

GEBOREN -- 5 april 2016

Allen ogenschijnlijk gezond. Alle pups zijn vergeven. Met Jasmijn gaat het goed. Ze eet haar vlees, soesjes en kaas met smaak en brokken zijn voor het gepeupel, in ieder geval niet voor haar.

 

---------

 

Jasmijn is gedekt door de reu "Jazz it Up vd Hooydamhoeve". Dat moet toch wat beloven qua werklust. Een opa en overgrootopa die aan de Nimrod hebben deelgenomen en ook nog een overgrootoma die een AA diploma heeft bemachtigd (:-)Cora). Jasmijn is ondertussen bevallen van 10 ogenschijnlijk gezonde pups, 6 teefjes en 4 reutjes, alle pups zijn reeds vergeven.

 

---------