-------------------------------------------------------

------ HIERONDER ALLE NIEUWS VAN 2011 ------

-------------------------------------------------------

 

27 december 2011 te Renesse,

Jasmijn is met haar vader Bram en de baas meegeweest met de jacht. Ze heeft zich voorbeeldig gedragen en bewezen een goede jachthond te zijn. Beiden deden het super tijdens de jacht en brachten de hazen(de arme dieren) netjes binnen. Ze zullen deze week nog drie keer in actie komen de baas heeft hoge verwachtingen ervan.

 

20 december 2011 te Brouwershaven,

Wachten wordt beloond: Cato is zwanger, op de echo waren meerdere pups te zien. Nu op naar over 4 weken dan gaan we rontgenen om de schedeltjes te tellen. Rosij begint al aardig uit te buiken en ze eet ons de oren van het hoofd, iets wat voor onze mondjesmaat-eter Roos heel bijzonder is.

 

13 december 2011 te Brouwershaven,

Wachten wordt beloond: Rosij is zwanger, op de echo waren meerdere pups te zien. Nu op naar over 4 weken dan gaan we rontgenen om de schedeltjes te tellen. Volgende week is Cato aan de beurt.

 

23 november 2011 te Brouwershaven,

Een dag met een dikke zwarte rand, mijn Zep is vanochtend in mijn armen overleden. Mijn allerliefste belgenkind is totaal onverwachts bezweken aan een koliekaanval wat resulteert in een lamgeslagen gevoel van gemis. O wat was dit onverwachts, maar gelukkig is hij in mijn armen overleden, het is goed zo voor hem, hij had zoveel pijn.

 

22 november 2011 te Brouwershaven,

Het is echt waar!! Eindelijk wordt ons geduld beloond!! Cato is vandaag gedekt door Bram, nu maar afwachten of het pakt. Over 4 weken een echo dan weten we meer. Wordt vervolgd.

 

18 november 2011 te Arnemuiden,

Marco heeft met Bram meegedaan aan de Provinciale Jachthonden Proef te Arnemuiden. Dit jaar georganisseerd door de Zeeuwse Jachthonden Commisie. Het waren allen erg goed georganiseerde proeven. Marco is met Bram 3e geworden van Zeeland, wat hem een beker en diploma opleverde. Via deze weg feliciteren we alle deelnemers die een PJP-A danwel -B behaald hebben, proficiat.

 

14 november te Hamminkeln(DE),

Rosij is gedekt door de reu "Tim aus Luhlsbusch" nu maar afwachten of er puppen van komen, wordt vervolgd.

 

10 november 2011 te Brouwershaven,

Eindelijk !!!! Cato is loops, het is er toch van gekomen. Ze zal gedekt worden door onze Bram wanneer de tijd daar rijp voor is. Wordt vervolgd.

 

5 november 2011 te Krimpen ad IJssel,

Marco heeft met Bram meegedaan met de Artemis. Helaas heeft hij het diploma niet behaald. Het was een mooie dag met superweer. Complimenten voor de organisatie en via deze weg felicitaties voor de winnaars.

 

3 november 2011 te Brouwershaven,

Het is niet te geloven, maar dan eindelijk is er een teef loops geworden. Rosij is vandaag loops geworden als de tijd rijp is wordt ze gedekt door de knappe zwarte reu "Tim aus Luehlsbusch". Een reu die zich op jachtgebied bewezen heeft met een superneus voor de sleep. Nu hopen dat Cato ook gaat begrijpen dat het haar beurt al lang was om loops te worden.

 

2 november 2011 te Brouwershaven,

Marco heeft vandaag gehoord mee te mogen doen met Bram aan de Artemis. Supertrots is hij. Artemis wordt zaterdag 5 november gehouden te Krimpen ad IJssel.

 

29 oktober 2011 te Dongen,

Op de door de GRCN georganiseerde diplomadag werden veel successen behaald. Allereerst Noa, een kind van Bram x Rosij, een jonge teef van 10 maanden heeft haar eerste C-diploma behaald met 41 punten, Sofie, een zus van Victor , Victor en Jasmijn hebben allen een C-diploma behaald, helaas zat een B-diploma er niet in vandaag. Dylan en Jochem 2 honden van onze trainingsgroep hebben ook beiden een net C-diploma behaald. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie diploma's.

 

17 oktober 2011 te Neede,

Marco heeft vandaag met Bram een MAP- A behaald.

 

16 oktober 2011 te Son & Breugel,

Op de Workingtest te Son en Breugel, georganiseerd door de NLV heeft Bram zijn WT-A (als 4e geeindigd) en Victor zijn eerste WT-C behaald. Helaas is het met Jasmijn niet gelukt een WT-C te behalen.

 

10 oktober 2011 te Kruiningen,

Marco heeft vandaag met Bram wederom een MAP- A behaald.

 

1 oktober 2011 te Krimpen ad IJssel,

Op de Clubdag te Krimpen georganiseerd door de NLV hebben Victor en Jasmijn beide een net C- diploma behaald. Er waren ook broers en zussen van beiden deze dag die meededen voor een C diploma, helaas heeft niemand van hen het diploma mogen behalen. Op zich niet echt vreemd het was voor vele van hen , zowel voor de voorjager als hond hun allereerste wedstrijd.

19 september 2011 te Arnemuiden,

Bram heeft vandaag meegedaan aan de MAP georganiseerd door de KNJV gewest Zeeland. Hij heeft goed werk laten zien en de MAP afgesloten met 530 punten wat hem een 7e plaats opleverde. Marco kwam daarom ook trots en tevreden thuis na de wedstrijd.

 

11 september 2011 te St Oedenrode,

Op de Clubdiplomadag van de Tollers heeft Victor een C diploma behaald. Hij heeft rustig en stabiel gewerkt en Ina was erg tevreden.

 

27 augustus 2011 te Lewedorp,

Merels Sofie uit 't Labradorium heeft met Karin Bezemer meegedaan aan de KNJV proef te Lewedorp en deze afgesloten met een knap C diploma. Via deze weg van harte gefeliciteerd!!

 

15 augustus 2011 te Heijningen,

Buck is bevallen van een negental gezonde pups van vader Bram . 3 reuen en 6 teven, waarvan 2 blond en 7 zwart. Moeder en pups maken het prima. Via deze weg feliciteren we Karin en Piet met hun prachtige pups.

 

14 augustus 2011 te Brouwershaven,

Hummer heeft vandaag het nest verlaten, hij gaat in een gezellig en warm gezin wonen op Zeeuws Vlaanderen. We zullen ons kleine bruintje missen.

 

10 augustus 2011 te Brouwershaven,

Hummer, onze eerste bruine pup, is alweer 7 weken oud. Hij speelt veel in de roedel om vervolgens binnen te gaan liggen snurken(heeft hij van zijn moeder). Hij doet zijn plas en poep buiten. Tje wat zullen we deze kleine man gaan missen.(meer foto's onder kopje puppys)

 

26 juli 2011 te Heijningen,

We kregen vandaag het bericht dat de dekking van Bram X Buck zoals het er nu uitziet geslaagd is. Nog een week of drie en we meten meer.

 

16 juli 2011 te Rilland,

We zijn met twee groepen naar Rilland geweest om mee te doen met de jaarlijkse oefendag georganiseerd door deKNJV Zeeland. Een leuke leerzame dag met wisselende resultaten. Leuk om met beginnende voorjagers de sfeer te proeven hoe het op zijn echie gaat.

Kristel was met labrador Pasha tweede op het eerste niveau waar we supertrots op zijn. Marco heeft met Cato niveau 2 behaald met gemiddeld een 9 1/2, helaas lukte niveau 3 maar voor de helft. Bij deze onze felicitaties voor beiden.

 

3 juli 2011 te Heerle,

Met zijn vieren naar Heerle getogen voor de Clubdiplomadag van de GRCN, een prima georganiseerde proef met helaas wisselende resultaten. Albert met Tessa heeft het vooruitsturen niet behaald, Paul met Jannes heeft de Af-blijf niet behaald, voor beiden helaas op hun normaliter sterke punt gezakt. Karin heeft met Sofie een prima C-diploma behaald met 42 punten en onze Victor heeft zijn C-diploma behaald met 43 punten. Karin gefeliciteerd met jullie eerste C !!!!

 

3 juli 2011 te Vught,

Jeroen met Sammie en Anja met Belle hebben vandaag beiden hun jonge honden diploma behaald bij hun training bij Jose Huisman te Vught. Waarbij Belle zelfs een eerste plaats wist te bemachtigen. Van harte gefeliciteerd beiden met de behaalde resultaten, moeder Rosij en vader Bram zijn trots op jullie.

 

27 juni 2011 te Ouwerkerk,

Miranda heeft vandaag met Noortje(kind van Bram x Rosij) haar basis gehoorzaamheiddiploma gehaald. Via deze weg van harte gefeliciteerd, jullie hebben het super gedaan.

 

22 juni 2011 te Brouwershaven,

Vandaag is Merel per keizersnede bevallen van een gezonde bruine reu, Hummer, gaat hij heten. Merel en Hummer maken het goed. Jammer dat ik veel mensen, die vertrouwen in onze kennel hebben, heb moeten teleurstellen. Maar bij deze jullie pup komt eraan via Cato X Bram, gisterenavond definitief besloten.

 

11 juni 2011 te Borculo,

Marco heeft met Bram meegedaan in Borculo aan de workingtest van de NLV. Een prima georganiseerde dag met helaas wat minder weer. Complimenten voor de organisatoren. Bram behaalde zijn WT-A met 79 punten, goed voor een 4e plaats.

 

9 juni 2011 te Roosendaal,

Terwijl in Vlissingen mijn knie gerepareerd werd ging Marco met 5 honden naar de oogarts AM Verbruggen in Roosendaal om te spiegelen. Bram, Rosij, Cato, Jasmijn en Victor zijn allen goedgekeurd. Waar we uiteraard heel erg blij mee zijn.

 

7 juni 2011 te Benthuizen,

De puppen van Chase x Bram zijn vandaag geboren. Ze zijn alle 8 zwart, 6 reuen en 2 teven. Via deze weg willen we Alex en Corry feliciteren met hun puppen. Er zijn nog twee reuen beschikbaar.

 

28 mei 2011 te Biddinghuizen.

We hebben vandaag meegedaan aan de teamwedstrijd van de NLV te Biddinghuizen. Na wat strubbelingen met onze b-hond hadden we uiteindelijk toch een prima team compleet. Het team bestaande uit Marco met Bram als a-hond, Henry Nieuwenhuizen met Roughcovers Snow Inspiration als b-hond en Ina met Jasmijn als c-hond is 10e geworden van de 20 deelnemende teams. Een prima georganiseerde en geslaagde dag op schitterend terrein, die voor herhaling vatbaar is. Via deze weg willen we alle winnende teams feliciteren, in het bijzonder het team dat tweede werd met als c-hond een dochter van Bram, Saar die prima werk heeft laten zien, Fred en Saar gefeliciteerd!!

 

22 mei 2011 te Simonshaven.

Onze Cato heeft vandaag haar GRCN B diploma behaald tijdens de clubdiplomadag die door de GRCN werd georganiseerd. Een mooie dag wederom succesvol afgesloten. Marco is maar wat trots op zijn dametje.

 

16 mei 2011 te Brouwershaven.

Tijdens een echo is bevestigd wat we eigenlijk al wisten, Merel is zwanger. Er waren niet veel pups te zien, maar goed het blijft zo wie zo altijd afwachten. Bij 8 weken met de rontgen foto weten we meer. Wordt Vervolgd!!.

 

14 mei 2011 te Goes.

Op de Dogshow te Goes heeft Karin Beezemer met "Merels Sofie uit 't Labradorium" een verdienstelijke Zeer Goed behaald in de Jeugdklas teven. Bij deze onze felicitaties.

 

14 mei 2011 te Goes.

Op de Dogshow Goes heeft Marco (helaas kon ik doordat ik niet kon lopen niet zelf showen) prima resultaten behaald met onze honden.

--"Merels Victor uit 't Labradorium" 1e Zeer Goed in de Jeugdklas reuen met als opmerking dat hij nog meer moet uitzwaren, lees meer man moet worden, -- "Rosij's Jasmijn uit 't Labradorium" Zeer Goed in de Jeugdklas teven, -- "Fairywood's Bloomingdale's" 1e Uitmuntend in de Openklas teven met RES-CACIB, -- "Mutiara's Hitam Eden" 3e Uitmuntend in de Veteranenklas teven. We kwamen s'avonds zeer tevreden thuis met de door ons behaalde resultaten en feliciteren de winnaars met de door hun behaalde resultaten.

 

9 mei 2011 te Brouwershaven.

Vandaag te horen gekregen dat de dekking van Chase x Bram zoals het er nu per echo uitziet pups gaat geven. Wilt u hier meer over weten bel gerust even. Beide ouders hebben KNJV A diploma's.

 

8 mei 2011 te Brouwershaven.

Vandaag was de terugkomdag van het nest van Merel x Storm (Denis de Scampy). We hadden geweldig weer en iedereen was present. Mede door de nakomelingen die allen aanwezig waren voor ons een onvergetelijke dag, waarvoor onze dank. (foto's volgen).

 

Begin mei 2011 te Brabant.

Sammie een kind van onze Rosij is klaar om naar zwemles te gaan, haar diploma gaat ze later halen, ze is in ieder geval goed voorbereid.

 

19 april 2011 te Hulshorst.

Merel is heden gedekt door "Storm van de Waterlandspolder" en nu verder afwachten. Wordt vervolgd!!

 

16 april 2011 te Biddinghuizen.

Bram heeft meegedaan met de WT van de NLV te biddinghuizen. Hij heeft daar een WT -A behaald. Helaas met te weinig punten voor een plaatsing. Al met al wel een geslaagde dag die prima georganiseerd was door de NLV.

 

3 april 2011 te Son & Breugel.

Met 3 meiden, Rosij, Cato en Jasmijn, naar de NLV clubdiplomadag geweest te Son & Breugel. Rosij en Jasmijn hebben mooi werk laten zien echter niet de zo gewenste NLV-B diploma behaald. Cato liep de sterren van de hemel en behaalde een NLV-B diploma en ook nog de tweede plaats van alle B deelnemers. Een knappe prestatie van onze zwarte turbo. De proef was prima georganiseerd, complimenten voor de organisatie, en ook het weer was goed.

 

Begin april 2011 te Oss.

Ze hebben sinds Belle in Oss woont zandhazen, ze mogen niet geschoten worden want ze behoren tot een beschermde diersoort.

 

1 april 2011 te Schouwen Duiveland.

Vandaag de officiele uitslag binnen gekregen van de rontgen foto's van onze Victor officieel: Merel's Victor uit 't Labradorium . Een zoon van Merel uit haar eerste nest. We zijn supertrots op de door hem behaalde topscore: HD A & ED VRIJ.

 

12 maart 2011 te Bosschenhoofd...

Bram heeft Met Marco meegedaan aan de 4e Cees Mol Memorial. Een teamworkingtest in de vorm van IWT op A niveau. Er waren 19 deelnemende teams van allerlei jachthondenrassen. Eerste plaats was voor het team van Arnold Korst, Jaap Dansen en Joep Brosky, van harte met hun behaalde resultaat. Het team Gun & Fun dogs met Henry Nieuwenhuizen, Ed Meijer en Marco Haspels is trots op hun 5e plaats in dit sterke deelnemersveld. De organisatie was wederom fantastisch geregeld, geweldig gewoon!!!

 

6 maart 2011 te Schouwen Duiveland.

Alle pups van Rosij x Bram maken het prima, ze hebben het allen goed naar hun zin bij hun nieuwe bazen. Ze zijn alle druk in de weer een gehoorzame huishond danwel jachthond te worden. (foto is van Tim uit Kruiningen).

 

13 februari 2011 te Hulshorst.

Vandaag zijn we Storm van de Waterlandspolder gaan bezoeken samen met Merel. Qua uiterlijk en type oogt het een goede combi te worden en we hebben daarom besloten dat dit de toekomstige partner van Merel gaat worden, nu eerst nog loops worden.

 

3 februari 2011 te Schouwen Duiveland.

De eerste pups hebben het nest verlaten, de komende dagen zullen ze allemaal met hun nieuwe baas de wijde wereld in gaan. Het zal stil in huis worden, maar alle pups krijgen een perfect tehuis. (foto is van Noa uit Kapelle)

 

5 januari 2011 te Schouwen Duiveland

Vandaag de officiele uitslag binnen gekregen van de rontgen foto's van onze Jasmijn, officieel "Rosij's Jasmijn uit 't Labradorium" een volle zus van de pups die 10-12-2010 geboren zijn. We zijn supertrots op de door haar behaalde topscore: HD A & ED VRIJ.

----------------------------------------------------------- 2011 ----------------------------------------------------------------