-------- 2014 --------

31 december 2014 te Brouwershaven,

Het is weer tijd voor een terugblik op 2014. Het jaar is gevlogen en succesvol gebleken. Veel Labradorium honden hebben meegedaan aan verschillende wedstrijden en jachten. Waaronder ook onze eigen honden.

Als je het op een rijtje zet kun je niet anders dan tevreden zijn. Josef: in het voorjaar meegedaan aan de Koudwildtest, hij moest nog veel leren. In het najaar 5 KNJV-B diploma's op rij behaald, genoeg punten behaald om volgend jaar deel te nemen aan de KNJV-MAP-B. Jasmijn: mooie KNJV-B diploma's behaald waardoor ook zij volgend jaar mag deelnemen aan de KNJV-MAP-B en tijdens de jacht laten zien dat zij een goede opvolger is voor haar vader Bram die nu langzaam aan toch echt aan het afbouwen is. Ook zij weet "hoe de hazen lopen". Victor: een knappe prestatie neergezet door eerste te worden van 60 deelnemers op B1 niveau op de Workingtest te St Oedenrode. Teuntje: begonnen met wedstrijden en dan gelijk 1e plaats op C-niveau op de CDD in Heerle, een 2e plaats op B-niveau in Biddinghuizen en twee mooie WT-C Certificaten in oudewater en St Oedenrode. Bram: intussen 9 jaar oud. In het vroege voorjaar nog een heel verdienstelijke 3e (2e van Zeeland) plaats op de nimrod proef van de NOJG in Burgh Haamstede en een 5e plaats met het Cees Mol-Team behaald. Tijdens de Clubmatch opnieuw gehuldigd als werkkampioen nu vanwege deelname Nimrod 2013 van de KNJV.

En natuurlijk de overweldigende opkomst op ons 10 jarig Jubileumfeest op 22 november waar 76 van de 97 Labradorium-nakomelingen met hun gezinnen aanwezig waren. Voor ons een onvergetelijke herinnering.

------------------------------

 

25 november 2014 te Krimpen ad IJssel,

Een drukke en lange dag bij de dierenarts. Jasmijn had een verdikte tepel en een bobbel op haar schouder beide zijn verwijderd en gelukkig goedaardig bevonden. Rosij is gesteriliseerd, zij is klaar met fokken en gaat nu van haar pensioen genieten. Hugo had een bobbeltje wat bij verwijderen goedaardig bleek, maar hij had ook een tumor aan zijn testikel, die is nu verwijderd. Hij zal met 1 testikel verder moeten leven maar dat zal zijn status als roedelleider niet aantasten. Omdat hij toch onder narcose was is ook zijn milt profylactisch verwijderd omdat de doodsoorzaak was van zijn moeder en broer Rocky. Al met al een lange dag bij de dierenarts om 6.30 vertrokken en om 20.30 weer thuis met drie suffe honden. Maar wel tevreden dat alles weer achter de rug is.

 

23 november 2014 te St Oedenrode,

Niet zo'n goed idee de dag na een feest een wedstrijd. Maar tja die dingen kun je niet plannen. Dus toch maar weer voor dag en dauw naar de workingtest georganiseerd door de NSDTRCN. Het was een bijzonder mooie dag. Super weer: de hele dag een zonnetje waardoor je pas tegen vieren je realiseerde dat het november was, toen werd het wat frisser. Het was een mooie dag met leuke soms best pittige proeven en niet onbelangrijk mooie resultaten. Ed met zijn Lisa & Marco met zijn Teuntje behaalde beide een mooie WT-C certificaat. Karin met haar Sofie behaalde een mooie WT-B1 certificaat. Enne.....kers op de taart was de eerste plaats die ik, Ina behaalde met Victor in de WT-B1 met maar liefst 89 punten, nooit verwacht maar ongelooflijk gaaf. We kijken terug op een goed georganiseerde dag waarvoor de complimenten richting NSDTRCN !!

 

22 november 2014 te Brouwershaven,

Een geweldige dag gehad met onze familie, vrienden, kennissen en labradorium honden eigenaren op de Beachclub Perry's, alwaar wij ons feest hielden ter ere van ons 25 jarig huwelijksjubileum, het samen 95 jaar oud worden en 10 jarig bestaan van onze labradorkennel. Het was een geweldige dag met supermooi weer, zeker gezien het feit dat het 22 november was , heerlijke taart en een goed verzorgde maaltijd. Helaas vloog de tijd en hebben we niet met een ieder persoonlijk bij kunnen kletsen. Maar dat komt in de toekomst vast goed. Er komt een link waar een ieder de foto's kan gaan bekijken.

link naar de foto's

We voelden ons vereerd dat er zovelen de moeite hadden genomen om naar ons feest te komen. Ontroerend !! Via deze weg willen we iedereen heel erg bedanken voor alle lieve wensen, woorden, kado's, alle chocolade kunstwerkjes en uiteraard voor het er zijn !! Mede door jullie aanwezigheid is het een dag geworden waar we met veel plezier naar terug kijken. BEDANKT !!!

 

31 oktober 2014 te Brouwershaven,

Teuntje 6 weken.

Kleine teefjes worden groot. De uitslagen van Teuntje zijn binnen !! Echt een taartmomentje.... Teuntje is vrij bevonden: haar ellebogen vrij en haar heupen HD-A. Topscore voor Marco zijn kleine dame. Een nieuwe generatie komt eraan. Nu staat het licht op groen en mag Teuntje intensievere training gaan volgen. Ze moet het fysiek aankunnen.

 

26 oktober te Ewijk,

Ongelooflijk weer een dag met een zonnetje, het houd niet op. Altijd een gezellige dag de proef te Ewijk. Er deden verschillende Labradorium honden mee met hun voorjagers. Helaas bleek vor velen de verloren danwel de markeer de bottle neck. Daarom veel mooie C diploma's en een gezellige dag. Op de 95 deelnemers zijn helaas geen A,maar 8 B en heel veel C diploma's gevallen. Aan de Inzet van Joop en Edith zal het niet liggen..... Tot volgend jaar.

 

18 oktober 2014 te Biddinghuizen,

Katrien was mee om Teuntje aan te moedigen

Tje best ver: Biddinghuizen-Brouwershaven maar het was het waard. Vandaag op de certificaatdag van de FRCN heeft Teuntje haar eerste B behaald met 76 punten !! Het toppertje van Marco had ook gelijk een tweede plaats te pakken. Best oke.... twee certificaatdagen, twee bekers om mee naar huis te nemen. Josef miste het apport over water, maar ging wel met een C van 48 punten huiswaarts.

 

13 oktober 2014 te Roosendaal,

Vandaag is onze Teuntje gerontgend voor de ellebogen en heupen. Het lijkt oke, maar is toch altijd weer spannend. Zodra de uitslag er is zetten we deze op de site.

 

4 oktober te Oudewater,

Vandaag was de WT georganiseert door de NLV, een dag met prachtig weer. Zo warm begin oktober, geweldig!. Een leuke, gezellige en leerzame dag. Voor vele hun eerste kennismaking met een workingtest. Ondanks dat toch mooie resultaten: Marly met Joke & Teuntje met Marco hebben een nette WT-C behaald. Helaas had Tess met Marga net niet voldoende punten voor een certificaat, maar het was wel een heel leerzame dag. Sofie met Karin, Finley met Monique & Don C met Daphne hebben hun WT-B behaald. Proficiat met de behaalde resultaten. Toppie !! Via deze weg willen we ook de winnaars van de klassen van harte feliciteren. Josef was er vandaag ook bij, hij heeft, in tegenstelling tot zijn broer Don C die netjes gewerkt heeft, zo ongeveer alles gedaan wat god verbied. Hier is duidelijk trainings noodzaak. Verder willen we de organisatie van de NLV bedanken voor het organiseren van deze mooie dag.

 

19 september 2014 te Brouwershaven,

Merel met haar Gijs.

Helaas kregen we per Whapp het nieuws dat onze kater Gijs mogelijk aangereden gevonden was. Erg verdrietig nieuws wat een domper was in onze vakantie!! Bij thuiskomst bleek dat het inderdaad ons speciaaltje was. Gijs heeft een goed leven gehad, maar we hebben hem met de fles groot gebracht nadat we hem met 3 andere kittens gevonden hadden in de schuur, daarom was hij ons speciaaltje. Gijs ligt op zijn favoriete plekje in onze tuin begraven.

 

14 september 2014 te Affederden/Deest,

Wederom een KNJV proef georganiseerd door jachthondengroep Nijmegen. Een mooie dag met prachtig weer. Erg leuk terrein. Hier gaan we terugkomen!! Jasmijn voorgejaagd door Maarten behaalde net haar B niet, wel de C, domme pech, maar super voorgejaagd! Tess behaalde voorgejaagd door Marga haar eerste KNJV-C diploma en Josef eindelijk zijn KNJV-B met 72 punten.(5 KNJV-B's op rij, supertrots. Hij mag nu ook naar de MAP, maar dat gaan we pas in 2015 doen.)

 

13 september 2014 te Brouwershaven,

Omdat er veel vraag naar is even een up-date over Katriens broertje Jurre. Het gaat supergoed met hem. Hij is zindelijk en heel gehoorzaam. Deze kleine man boft maar bij zijn nieuwe thuis. Hij is gestart met de puppycursus. Ook met de andere broers en zussen van Katrien gaat het supergoed. Bijna alle stambomen zijn weggebracht en verder krijgen we veel positief nieuws over deze drie maanden oude pups. We wensen dan ook een ieder veel plezier met hun kleine boeven.

 

6 september 2014 te Heerle,

De KNJV proef georganiseerd door gewest Brabant-West. Een mooie dag, goed georganiseerd. Saartje en Josef behaalde wederom hun KNJV B diploma, strak team die twee.

 

30 augustus 2014 te Lewedorp,

KNJV Zeeland opganiseerde weer hun diplomadag. Een dag met wisselende resultaten en helaas veel water uit de lucht. Marco en Karin behaalden uitsluitend een C diploma deze dag, beiden misten de markeer. Ab behaalde met Aimi zijn eerste KNJV B diploma, superknap!! Ook Josef ging met zijn diploma naar huis, hij is nu een stabiele B-hond aan het worden.

 

23 augustus te Simonshaven,

De NLV opganiseerde haar KNJV proef te Simonshaven. Wederom best regelmatig een natte dag. Maar dat mag de pret niet drukken. Saartje en Josef behaalden net als vorige week beiden hun B diploma, Roel mag nu met Saartje naar de MAP met zijn mooie resultaten, Josef nog niet.

 

18 augustus 2014 te Klundert,

Vandaag organiseerde de KNJV gewest West Brabant weer hun KNJV proef te Klundert. Een natte dag maar wel mooie resultaten. roel behaalde met Saartje zijn KNJV B diploma, haar jonge broer, onze Josef behaalde hem ook alleen met bloed, zweet.... geen tranen. De eerste B altijd weer om heel trots op te zijn.

 

16 augustus 2014 te Heerle,

Vandaag was daar de Clubdiplomadag georganiseerd door de FRC nederland. Een mooi uitgezette proef met overall best goed weer. En ... niet onbelangrijk weer mooie successen voor Labradorium honden: Ab behaalde met Aimi een 3e plaats in de B met 68 ptn (er waren slechts 4 B diploma's !!), Marco Behaalde met Teuntje een eerste plaats in de C met 48 ptn, Ed met Lisa een vierde plaats in de C met 46 ptn, Elin met Flynn & Marga met Tess een gedeelde vijfde plaats met 45 ptn. Femke met Lotte, Joke met Marly & Daphne met Don C hebben nipt de B niet mogen behalen maar gingen wel naar huis met een mooie C. Lotte 48 ptn, Marly 44 ptn en Daphne 47 ptn. Albert ging met Gerrit vroeg naar huis ivm tegenvallende resultaten, maar hij heeft al zijn C diploma en zijn vrouw was jarig!! Al met al een gezellige en geslaagde dag met zijn allen.

Marianne behaalde deze dag ook wederom een Clubdiploma-C met Dirk te Borculo.

 

15 augustus 2014 te Brouwershaven,

De rust is wedergekeerd in huize Haspels. Weliswaar wat later dan we hadden verwacht, maar goed het leven laat zich niet plannen!! We hebben nu weer alle tijd om onze eigen honden te trainen. Het wedstrijdseizoen is al begonnen maar door alle extra's niet geheel zoals verwacht. Komend weekend gaan we met onze nakomelingen ons geluk beproeven in Heerle op de Clubdiplomadag georganiseerd door de FRCN. Wordt vervolgd.

 

13 augustus 2014 te Brouwershaven,

We hebben een passend thuis voor Jurre gevonden. De reacties waren overweldigend. Zoveel lieve enthousiaste reacties van mensen die hem graag de liefde en zorg willen geven die hij verdiend. Jurre is vandaag naar zijn nieuwe thuis vertrokken. De eerste berichten zijn dat het super met hem gaat. Jurre boft maar.

 

11 augustus 2014 te Rilland,

Josef heeft meegedaan met de KNJV proef te Rilland, helaas mocht hij niet thuiskomen met een B diploma. Een voorjagersfout bij de markeer en tja dan wordt het moeilijk. Tevreden over het werk van Josef weer huiswaarts gegaan.

 

8 augustus 2014 te Brouwershaven,

Jurre, linksvoor, met twee nestgenoten moe van de boswandeling.

Tot onze spijt kan de voor Jurre beoogde baas hem niet de liefde en zorg geven die hij verdiend en wij voor hem voor ogen hadden. Daarom zoeken we voor hem een passend thuis.

 

2 augustus te 2014 te Heerle,

Josef heeft meegedaan aan de onderlinge wedstrijd op Heerle, met daarna een heerlijke bbq. Hij is thuisgekomen met een B diploma al was ik niet geheel tevreden, er zijn nog veel verbeterpunten. Maar goed het seizoen start nog maar net.

 

22 juli 2014 te Brouwershaven,

Het gaat goed met Cato en haar pups. Ze zijn allen verdeeld, ge-ent en gechipt. Bijna klaar voor de grote wereld maar vooralsnog heerlijk bij moeder Cato.

 

19 juli 2014 te De Glind,

Marco heeft vandaag weer de eerste KNJV proef gelopen van dit jaar. Georganiseerd door de LKN, een mooie wedstrijd in mooi terrein. Tevreden is hij thuisgekeerd: Jasmijn had een nette B van 74 ptn gelopen.

 

5 juli 2014 te Borculo,

Marianne ging vandaag met Dirk naar de clubdiplomadag. Zijn eerste wedstrijd , spannend!! Voor Marianne dan, voor Drikus is het leven een groot feest. De dag werd succesvol afgerond met een Clubdiploma-C

 

22 juni te Simonshaven,

De GRCN organiseerde een Clubdiplomadag te Simonshaven. Meerdere Labradorium honden trokken daarna toe. Mooie resultaten werden behaald : Joke met Marly een keurig C diploma & Daphne met Don C een keurig B diploma (eerder dan zijn broer Josef) de toppertjes. Marco Behaalde met zijn dametje Jasmijn een B diploma. Een gezellige dag met mooie resultaten !! Proficiat allen.

 

10 juni 2014 te Brouwershaven,

Zoals altijd Cato doet wat ze wil !! Bijna een week te vroeg is zij vlot bevallen van een prachtig zevental. 4 teefjes en 3 reuen. Moeder en pups maken het goed. Alle pups zijn reeds voorzien van een toekomstige eigenaar. Verdere info en ontwikkeling van de pups zien onder Puppys

 

7 juni 2014 te Brouwershaven,

De pups zijn allen naar hun nieuwe thuis. Het is stil in huis al zorgt Annelot frequent voor extra geluid. We wensen alle nieuwe pupeigenaren heel veel geluk, liefde en gezondheid toe met hun Labradorium hondje. Dank voor alle lieve reacties, de bloemen, wijn, taart, zwembad, kaarten en andere verrassingen!

 

1 juni te Bennekom,

Foto volgt

De kleine clubmatch van de NLV was vandaag een hele happening omdat de NLV dit jaar 50 jaar bestaat. Mooi weer en veel enthousiaste mensen maken zo'n dag het komen waard. Op de show erg leuke resultaten en de teamwedstrijd werd met een 8e plaats afgesloten. Het was weer gezellig en voor ons altijd erg leuk om vele van door ons gefokte honden terug te zien en ook de toekomstige pupeigenaren waren aanwezig van pups van Rosij en Cato.

 

1 juni 2014 te Heerle,

Neo heeft vandaag samen met zijn baas Judith zijn eerste C-diploma behaald!! Super hoor de eerste keer voor een diploma op gelijk het diploma bemachtigen. Van harte gefeliciteerd.

 

12 mei 2014 te Roosendaal,

De 4 weken echo heeft uitgewezen dat Cato zwanger is van 6 a 7 puppen. Met Cato gaat het super. Bij 8 weken de rontgenfoto dan gaan we puppen tellen. Wordt vervolgd!

 

10 mei te Almkerk,

Vandaag met zijn vijven en onze ouwetjes naar Almkerk getogen voor de VUT wedstrijd. Een natte maar geweldig dag gehad. Verrasde proeven!! Onze ouwetjes waaronder Hugo waren heerlijk ondeugend/stout, de oude vossen waren het niet verleerd. Tevreden huiswaarts gereden. Bij leven en welzijn volgend jaar weer.

 

2 mei 2014 te Den Osse,

Alle puppen zijn besproken. Met Rosij en haar puppenkinders gaat het goed.

 

12 april te Zierikzee,

Rosij is bevallen van 8 ogenschijnlijk gezonde pups. 4 zwarte dames, 2 gele dames en 2 gele heren. Moeder en pups maken het goed. Roos haar bevalling ging niet al te gemakkelijk, maar ze heeft het toch weer voor elkaar gekregen. Mogelijk zoeken we voor een gele reu nog een thuis. Verdere info en ontwikkeling van de pups zien onder Puppys

Op deze dag, de verjaarsdag van Ruud, toekomstige pupeigenaar, hebben als het succesvol blijkt Cato en Bram ook voor nakomelingen gezorgd.

 

7 april te Zierikzee,

Vandaag D Day voor Rosij, we zijn voor de rontgenfoto geweest. Er zijn 8 a 9 pups geteld. Rosij is best zwaar en heeft het ook best moeilijk. Ze eet uitsluitend nog lekkere hapjes, brokken is het al twee weken niet voor haar. Maar we verwennen haar graag. Nu moeten de pups nog gezond geboren worden. Het einde is in zicht. Wordt vervolgd.

 

6 april te Simonshaven,

Bij de Workingtest georganiseerd door de NLV te Simonshaven heeft Karin met Sofie, een zus van Victor, haar WT-B behaald. Via deze weg van harte gefeliciteerd met het behaalde resultaat. Top hoor!!

 

5 april te Ewijk,

Op de Clubdiplomadag van de FRCN heeft Monique met haar flatcoated retriever een verdienstelijk B diploma behaald, omdat zij bij ons traint en heel veel tegenslagen heeft gehad wordt zij toch hier vermeld. We zijn trots op jullie!!

 

26 maart 2014 te Apeldoorn,

Vandaag het goede bericht gehoord dat Rosij's Dirk uit 't Labradorium na het rontgenen door de Raad v Beheer HD A en Elleboogdysplasie Vrij/Free bevonden is. Supernieuws, temeer omdat Dirk, ookwel Drikus genoemd, een trauma tijdens zijn jonge leven heeft gehad. Hierbij was een botsplinter van zijn opperarm naast zijn ellebooggewricht geschoten in de pezen eromheen. Deze splinter is operatief verwijderd. Er is nu op papier aangetoond dat Dirk daar gelukkig geen restschade van heeft over gehouden. Gezond rondom qua heupen en ellebogen, Top!! Marianne gefeliciteerd!!

 

22 maart 2014 te Burgh Haamstede,

Bram heeft voor het eerst meegedaan aan een wedstrijd georganiseerd door de NOJG. Met een niet onverdienstelijk gedeelde derde plaats en tweede Zeeuw nog uitstekend meegedaan. De nerts was even wennen, maar voor alles een eerste keer! Felicitaties voor Harm Nuis met zijn eerste plaats en beste Zeeuw. Het was een mooie wedstrijd met best nog mooi weer. Via deze weg de organisatie en helpers bedankt!!

 

10 maart te Zierikzee,

Rosij is vandaag 4 weken geleden gedekt door onze Bram. Vandaag voor echo geweest en ja het is een feit zij gaan voor de laatste keer voor pups zorgen. Er zijn meerdere pups in wording gezien. Over 4 weken de rontgenfoto, dan gaan we schedeltjes tellen. Wordt vervolgd.

 

9 maart te Spaarnwoude,

Op de clubdiplomadag van de Golden retriever vereniging heeft Fred zijn C diploma behaald. We zijn supertrots op dit resultaat wat Fred zijn baas Elly bloed, zweet en .. nee geen tranen, wel teleurstelling heeft gekost. Super gedaan jullie samen, op naar het B-diploma of WT C, ook leuk!!

 

8 maart te Bosschenhoofd,

Marco heeft voor de laatste keer met Bram meegedaan aan de Cees Mol memoral. Eigenlijk was dat vorig jaar al zo, maar omdat ze toen eerste waren nog een keer om de trofee te verdedigen. Een superdag, bijna 20 graden. Dit is een teamwedstrijd waar hij met Hans Huissoon met Knut en Ed Meijer met Ila aan mee heeft gedaan. Ondanks dat alles niet vlekkeloos verliep toch een 5e plaats van de 18 deelnemende teams. Wim v Loenen werd met zijn team eerste waarvoor via deze weg de felicitaties!!.

 

2 maart 2014 te Renesse,

De laatste terugkomdag, we zijn weer op orde. Het was een mooie dag met superweer. De pups van Cato hebben genoten van hun weerzien en het strand onveilig gemaakt. Bearke, Flynn, Merel, Paco, Bauke, Saar, Rosaz en Marly waren er, Tess kon tot onze spijt niet, zij werd enkele dagen voor de terugkomdag loops. Alle aanwezige waanzinnig bedankt dat jullie er waren, door jullie was het een geslaagde dag.

 

23 februari 2014 te Renesse,

Omdat we achter liepen met het organiseren met de terugkomdagen, een terugkomdag met de pups, ondertussen jaarlingen, van Rosij en Bram. Helaas kon door de voorjaarsvakantie of werk niet iedereen present zijn. Maar Laska, Tess, Nina, Dirk, Abel, Keetje en niet te vergeten Saartje en Bram hebben zich heerlijk uitgeleefd op het strand. Super zoals zij over het strand vlogen. En wederom waren de weergoden met ons. Alle aanwezige waanzinnig bedankt dat jullie er waren.

 

22 februari 2014 te Heerle,

De Koudwildtest georganiseerd door de NLV werd georganiseerd te Heerle. Ondanks de regen/storm die opgegeven was een mooie dag met goede wind en soms een zonnetje. De test was ontspannen, leerzaam en enerverend voor Josef. Zoals reeds een week eerder bij de KWT van de GRCN geconstateerd is het net een stapje te ver nog voor deze jonge reu. Echter erg leuk een KWT nu op een ander terrein, met daardoor ook weer andere testen. Geweldig genoten, super leerzaam en we weten waar aan te werken. Ik wil via deze weg de organisatie, helpers en keurmeesters bedanken. Zonder hen was deze dag niet mogelijk geweest. Bedankt !!

 

16 februari 2014 te Renesse,

Om 14uur stonden we met zijn allen bij het strand voor de wandeling. Het zonnetje stralend en een matige wind. Wat wil je nog meer als je een terugkomdag van de pups van Jasmijn en Sample organiseerd?? O ja dat de puppen ondertussen een jaar oud er ook zijn. Nou die waren er, ze hebben heerlijk uitgedaast op het strand. Heerlijk om te zien dat ze gelijk met elkaar in spel gaan. Daarna gezellig een hapje bij ons thuis gedaan. Alle aanwezige waanzinnig bedankt dat jullie er waren. Het was super om Elmo, Jackson, Kate, Darby, Molly en niet te vergeten Floor, Ivy samen op het strand te zien rennen.

 

15 februari 2014 te Wijhe/Olst,

Naar de Koudwildtest georganiseerd door de GRCN geweest met Josef. Een bijzondere ervaring. Een geweldig georganiseerde dag echter persoonlijk voor mij weinig test , meer een wedstrijd, ervaring. Desondanks veel geleerd. Enne.... Josef is nog niet klaar voor veldwerk, daar ben ik het 100% mee eens. Maar goed het was voor voorjager en hond de allereerste keer dat wij zoiets meemaakten. Ik wil via deze weg de organisatie, helpers en keurmeesters bedanken. Zonder hen was deze dag niet mogelijk geweest.

 

9 februari 2014 te Renesse,

De terugkomdag van het nest van Merel x Storm!! Ondanks de harde wind een supergezellige strandwandeling in het zonnetje. Daarna gezellig een hapje bij ons thuis gedaan. Alle aanwezige waanzinnig bedankt dat jullie er waren. Het was super om James, Neo, Bones, Gerrit, Jip, Emma & moeder Merel samen op het strand te zien rennen.

 

29 januari 2014 te Brouwershaven,

Er staan weer nieuwe foto's bij foto's

 

21 januari 2014 te IJsselstein,

Lisa onder appel en tja ..... dat bij 13+ week oud. Dat belooft wat voor de toekomst.

 

18 januari 2014 te Zuid Holland,

De tweede Midwinterteamwedstrijd van onze trainingsgroepen was een feit. Een onverwachts droge dag tussen alle dagen vol regen. Leuke proeven en met de fantastische opkomst van 6 teams van 3 honden, een weer een gezellige Labradorium dag. Er was 1 vreemde eend in de bijt Raffle een flatcoated retriever die ook bij ons traint. Verder uitsluitend labradors waarvan slechts 1 niet door ons gefokt: Saartje, zij zorgde ervoor dat de teams compleet waren. Een bijzondere dag voor ons als fokker, een wedstrijd met zoveel zelfgefokte honden. Gezelligheid hoog in het vaandel al mochten de resultaten er ook zijn. Eerste werd het team "de Donderlabjes" van Femke met Lotte, Daphne met Don C en Joke met Marly. Via deze weg wil ik een ieder die deze dag mogelijk hebben gemaakt: de catering, keurmeesters, helpers, fotografen en niet te vergeten de supporters en uiteraard de deelnemers, bedanken voor hun inzet deze dag. Foto link midwinterteamwedstrijd 2014 om een beetje de sfeer te proeven.

!! Jullie waren geweldig !!

 

18 januari 2014 te Brouwershaven,

De eerst geboren pups van Cato en Bram zijn alweer 2 jaar oud. De tijd vliegt en deze pups zijn ondertussen uitgegroeid tot zelfverzekerde volwassen labradors. Daarom Aimi, Barry, Bikkel, Cookie, Dex, Diva, Jente, Lola, Noah & Mees (op de foto) van harte gefeliciteerd!!

 

13 januari 2014 te Brouwershaven,

Kleine hondjes worden snel groot. Onze Josef is alweer 2 jaar oud. Hij is een kind van onze Rosij en Tim. Via deze weg willen we alle broers Flip, Flynn, Hummer, Don C, Meneer, Fred en zussen Isis & Freek feliciteren met hun verjaring.

 

-------------------------------- 2014 -----------------------------------

 

----- NIEUWS 2013 -----

 

----- NIEUWS 2012 -----

 

----- NIEUWS 2011 -----

 

----- NIEUWS 2010 -----

 

----- NIEUWS 2009 -----