-------------------------------- 2013 -------------------------------------

 

31 december 2013 te Brouwershaven,

Het jaar is weer om, de tijd vliegt. Leuke en minder leuke dingen wisselden zich af met voor ons als dieptepunt het onverwachtse verlies ineens van twee van onze honden, Harrie & Eva. Hoogtepunten onze honden waar we dagelijks in harmonie mee leven, onze dames die gezonde pups gekregen en snel daarvan herstelden en tja... Deelname van Bram de Tweede uit 't Labradorium aan Nimrod 2013 !! Een jaar voor ons, net als voor een ieder, met ups & downs.

We wensen jullie alle goeds voor 2014!!

 

Kerst 2013 te Brouwershaven,

Op de foto Link een pupje van Jasmijn.

Via deze weg willen we een ieder " alle Geluk, Liefde, Gezondheid & veel Hondenplezier " toewensen. Geniet van het leven!!

 

Medio december 2013 te Brouwershaven,

&

Lisa thuis met haar drie huislabradors heerlijk aan het uitbuiken.

Sjorz & Senna

Met alle pups gaat het goed. Ze passen zich goed aan in hun nieuwe huis met de daarbij behorende nieuwe ritme. Laten we hopen dat dat zo blijft. De meeste slapen van 23 tot 7u, nu onze Teun nog . Zij is net als haar baas om 6u wakker.

Pip & Link

 

 

10 december 2013 te Brouwershaven,

De kinderen van Bram en Rosij zijn vandaag jarig. Zij zijn 3 jaar geworden. Via deze weg willen we: Lotte, Paul, Benji, Noa, Saartje, Belle, Noortje en Endo feliciteren !! Sammie is helaas overleden, maar we zijn haar niet vergeten.

 

7 december 2013 te Brouwershaven,

De laatste pups zijn naar hun nieuwe huis. Het is stil in huis maar de berichten zijn prima en we hebben weer 7 gezinnen gelukkig kunnen maken met hun pup. Die blije gezichten als ze met hun eigen hond huiswaarts gaan, daar doen we het voor. Geniet allemaal van jullie puppenkind!! Wij genieten van jullie updates en foto's.

 

6 december 2013 te Brouwershaven,

Bandiet en onze Jasmijn zijn vandaag jarig. Ze zijn 4 jaar oud geworden.

 

6 december 2013 te Someren,

Gijs moest vandaag aan zijn hoektand geopereerd worden. Gelukkig is alles goed gegaan. Hij lag op zijn bed op kleur en onder zijn "Gooise" dekentje wakker te worden

 

5 december 2013 in huize Haspels,

Ook in Zeeland is er een Sint, we hebben genoten. Lieve Sint onze dank.

 

25 november 2013 te Ouwerkerk,

Jannes heeft met Paul zijn felbegeerde MasterClass 3 behaald met een superscore van 184 van de 225. Via deze weg van harte gefeliciteerd samen.

 

24 november 2013 te St Oedenrode,

Vandaag heel vroeg met Karin en onze honden Sofie & Josef naar St Oedenrode vertrokken om mee te doen met de aldaar door de NSDTRCN georganiseerde Workingtest(WT). Een onverwachts mooie dag ondanks dat er regen opgegeven was, maar 1 echte bui, verder een schraal zonnetje. Erg leuke proeven uitgezet en goed georganiseerd. Vele vrijwilligers maken deze dagen mogelijk, waarvoor een grote pluim!!. Het was ook een lange dag met een late certificaatuitrijking. Sofie een mooie WT-B1 behaald, supertrots op deze dochter van onze Merel. Enne... toch een beetje onverwachts omdat er twee apporten gemist waren, blijkbaar toch verder goed gelopen, een WT-C certificaat voor Josef. Tevreden zijn we weer huiswaarts gekeerd. Via deze weg alle prijswinnaars gefeliciteerd!!.

 

22 november 2013 te Arnemuiden,

helemaal terugzwemmen?? Ja helemaal terug zwemmen !! En dat deed hij.

Op de Provinciale Jachthondenproef te Arnemuiden heeft Bram voor de laatste keer zijn PJP A diploma behaald en daarbij de 3e plaats van Zeeland. Het was een gure dag met mooie proeven en gelijkend hondenwerk. Dit was Bram zijn laatste officiele KNJV-wedstrijd.

 

12 november 2013 te Roosendaal,

Vandaag werden de ogen van Rosij gespiegeld. Zij was de laatste keer dat we gingen loops en zou toch nog niet gedekt worden. Nu de plannen gewijzigd zijn moeten wel haar ogen oke bevonden worden. En zo het geschiedde. Rosij is goed bevonden, zodra zij loops hopen we dat zij met Bram nog 1 keer voor nakomelingen gaat zorgen. Daarna is het klaar.

 

11 november 2013 te Biddinghuizen,

Vandaag om 4 uur richting Biddinghuizen vertrokken om daar om 6.30 aan te komen voor deelname van de NIMROD 2013. Nadat Bram aangemeld was door de medische keuring, uitleg proeven en voorstellen van de deelnemers, super om dan op zo'n groot scherm je zelf gefokte hondje te zien staan. En dan om 9.10 start van de proeven. Er moesten over 3 proeven verdeeld 9 apporten binnen gehaald worden. Helaas is het geen enkele combinatie geslaagd alle 9 apporten binnen te halen dus dit jaar werden er geen felbegeerde AA diploma's behaald!! Marco is samen met Bram 9e geworden, van de 7 deelnemende labradors is hij als middelste geeindigd. Een super resultaat!!.

9e in taart en koek vorm

Zeker als je bedenkt dat (Hugo &) Bram in eerste instantie gefokt werd door ons, met als doel, de eerste stap naar het fokken van Dual Purpose labradors. Dat dat zo snel al vorm zou krijgen en dan de kroon op Marco's trainings inspanning meedoen aan de Nimrod 2013 dat hadden we nooit durven dromen. Via deze weg willen we alle deelnemers feliciteren met de behaalde resultaten. Verder dank voor een ieder die deze dag mogelijk heeft gemaakt, een superdag om mee te maken!!

En zeker niet te vergeten alle followers heel erg bedankt voor alle kaarten, mails, sms', kado's, berichten in het gastenboek en jullie aanwezigheid, voor ons de kers op de taart!!

 

3 november 2013 te Oldenzaal.

Mees met zijn diploma

Tijdens de Workingtest georganiseerd door de Flatcoated vereniging te Oldenzaal behaalde Mees, een kind van Cato en Bram, een vierde plaats in de C. Je eerste WT-C en dan direct behalen met een gedeelde derde plaats met 83 punten, nou Jaap en Mees proficiat!!.

 

3 november te Bleiswijk.

Marly met Joke.

Op de show te Bleiswijk is Marly, kind van Bram x Cato, 4e geworden met een veelbelovend in haar klasse. Een mooi resultaat voor deze jonge dame. Via deze weg feliciteren we Joke en Cock met hun resultaat. Zo zie je maar showtraining heeft zin.

 

3 november 2013 te St Oedenrode,

Met Josef naar de clubdiplomadag van de GRCN geweest. Verrassend genoeg een hele droge dag met een schraal zonnetje. Mooi hondenwerk gezien en ook het tegendeel. Maar tja dat houd je. Via deze weg de organisatie bedankt voor de mooie dag. Josef wederom een C diploma met 45 punten.

 

31 oktober 2013 te Baambrugge,

Molly heeft met haar baas Wim haar vervolgcursus met super resultaat afgelegd. Deze dame heeft ondertussen alweer drie certificaten in de wacht gesleept. Op de foto Molly mat haar liefde voor het leven Catharien. Via deze weg van harte gefeliciteerd met jullie resultaten. Super !!

 

28 oktober 2013 te Spaarnwoude,

Marco heeft wederom, reeds voor de 4e maal, mee mogen doen met de Artemis 2013 georganiseerd door de NLV. En ze hebben wederom het diploma en Dual Purpose certificaat behaald. Tevreden en trots op Bram thuis gekomen. Nu op naar de Nimrod 2013 !! Bram is er klaar voor.

 

27 oktober 2013 te Ewijk,

Liset met C diploma

Gerrit tijdens de borrel.

Een clubdiplomadag georganiseerd door de NLV. Het begon met veel regen en wind maar eindigde gezellig met een borrel op het terras in een schraal zonnetje. Het was een mooie dag met goede resultaten voor labradorium nakomelingen. We feliciteren Isis en Gerrit met hun eerste C diploma, Liset en Albert super gedaan.

Saartje met haar 3e plaats B.

En we feliciteren Roel met Saartje met hun derde plaats in de B, hun eerste B diploma en dan gelijk 3e, goed hoor!! Tevreden met de resultaten huiswaarts gekeerd, Josef een c diploma, en een tweede plaats, met dank aan Marianne haar fabuleuze gooi en betere smijt werk.

 

26 oktober 2013 te Brouwershaven,

Bones Neo

De pups van Merel zijn alweer een jaar oud!! Wat vliegt de tijd toch. Emma is nu ook een jaar oud, met haar gaat niet gefokt worden, vind zij zelf vast niet zo erg al vind ze de pups van Jasmijn geweldig. Emma ligt nu te genieten van haar bot (de andere hebben er uiteraard ook een gekregen.)

Gijs met zijn verjaardagskado

 

V rijdag 25 oktober 2013 te Brouwershaven,

En dan gaat de telefoon: met Betty of je deel wilt nemen aan de Nimrod !! Eh.... JA, Natuurlijk.

Onze Bram officieel "Bram de Tweede uit 't Labradorium " gaat naar de Nimrod !! En Marco gaat met hem mee. Ongelooflijk maar waar. Grandioos trots dat alle tijd door Marco in onze Bram gestoken wordt beloond, ze gaan de Nimrod onveilig maken

 

19 oktober 2013 te Heerle,

Marco heeft vandaag met Bram een gedeelde derde plaats behaald op de MAP van de Labradorkring. Een leuke dag, met mooie proeven en goed weer. Via deze weg feliciteren we Henny, knap zo'n eerste plaats met zoveel andere dingen aan je hoofd, en de andere geplaatsten met hun diploma.

 

12 oktober 2013 te Oudewater,

Vandaag hebben Femke en Roel met de zussen Lotte & Saartje hun WT-C behaald op de WT georganiseerd door de NLV te Oudewater. Femke en Roel gefeliciteerd met jullie behaalde diploma. We zijn trots op jullie!!

 

12 oktober 2013 te Heerle,

Marco heeft vandaag met Bram een tweede plaats behaald op de MAP van de GRCN. Een leuke dag, met mooie proeven en goed weer. Via deze weg feliciteren we Wim met zijn eerste plaats.

 

10 oktober 2013 te Brouwershaven,

Jasmijn is vandaag bevallen van 8 schitterende teefjes allen zwart. De vader is Loyal Sample vd Hooydamhoeve. Moeder en pups maken het goed, al is het even wennen dat het uitsluitend teefjes zijn. Voor meer informatie en het puppyweekboek zie bij puppys.

 

9 oktober 2013 te Brouwershaven,

De pups van Jasmijn en Sample zijn alweer 1 jaar oud. Allemaal van harte gefeliciteerd, geniet van jullie jaarlingen.

 

7 oktober 2013 te Kruiningen,

Helaas zat er in Kruiningen geen MAP A in, Bram was op een proef met het wild in de bek buiten de tijd binnen. Via deze weg danken we de organisatie en feliciteren we de winnaars met de door hun behaalde resultaten.

 

5 oktober te Ewijk,

foto volgt.

Met de C-training groep naar de clubdiplomadag van de FRCN. Mooi terrein met wisselende resultaten. Daphne heeft met Don C haar eerste C diploma, 39 ptn, behaald en Paul heeft met Jannes een C van 42 ptn behaald, een B zat er helaas niet in. Gerrit, Josef en Fred waren stout en misten daardoor hun C diploma, Isis nipt haar C niet gehaald. Al met al een gezellige dag.

 

5 oktober te Emmen,

Marco en Bram vertrokken vroeg (4uur) richting Emmen voor de MAP in Klazienaveen. Het was vroeg, maar de resultaten waren aldaar. Ze zijn 3e geworden. Sylvia eerste en Ed tweede, proficiat. Het was een superdag met als extra Carolien(met dank voor de foto's), Jaap, Itty, met Mees (kind v Bram) en vele andere bekenden.

 

16 september te Arnemuiden,

Marco & Bram eerste bij de MAP A, met 550 punten, georganiseerd door de Zeeuwse Jachthonden Commissie. Een onverwachtse superprestatie voor onze herstellende Bram!!

Was Bram ineens drie weken geleden een dood vogeltje (hij bleek de ziekte van Lyme te hebben) Vandaag zijn eerste A Map te Arnemuiden enne..... het is hem gelukt!! Alle apporten binnen!! Voor ons reden voor een feestje want hij was erg ziek en we hoopten maar op beterschap wat pas een week geleden echt duidelijk te merken was. Zijn conditie is nog niet 100% maar het begin is er.

 

15 september 2013 te Almere,

Vandaag naar de regionale clubmatch van de NLV geweest. Een dag met onverwachts mooi weer en wederom een kleine reunie van labradorium nakomelingen. Broers Dirk en Abel beide kinderen van Rosij en Bram kwamen kijken. Alle honden werden gekeurd in ring 1 door Mrs Linda Harvey Major. Marly een kind van Cato en Bram kreeg een Belovend in de puppyklasse. Broers Don C en Josef kinderen van Rosij en Tim kregen een ZG in de tussenklasse. Veteraan Hugo werd 1e in de veteranenklasse. Tevreden met de resultaten wederom huiswaarts gereden.

 

15 september 2013 te Brouwershaven,

Oscar heeft vandaag de mooie leeftijd van 13 jaar mogen bereiken. We hopen onze kleine kanjar nog lang bij ons te mogen hebben. Op naar de 14.

 

6 september 2013 te Zierikzee,

Puppy's verwacht: Jasmijn is voor haar echo geweest en ze is bewezen zwanger. Er zijn meerdere beginnend ontwikkelende pups gezien. Spannend, nu wordt het afwachten of ze gezond geboren worden. Wordt vervolgd.

 

31 augustus 2013 te Bergschenhoek,

Victor heeft vandaag een WT-B1 behaald bij de door de golden retriever club nederland georganiseerde proef. Een leuke dag met mooi weer en leuke uitdagende proeven. Enne... trots thuiskomen met een B1 diploma. Wat een superhond is het toch.

 

18 augustus te Heerle,

Vandaag had de Flatcoated Retriever Club een clubdiplomadag georganiseerd in Heerle. Na regen kwam de zon en werd het al met al een mooie dag. Jasmijn een C met 47 punten, een 10 voor de markeer, een 10 voor "het verloren" en helaas een 0 voor over water, ze zwom prima over maar schrok van de helper in het bos en kwam leeg terug, jammer, maar het zij zo. Josef heeft een eerste nette C behaald met 41 punten. Al met al tevreden thuisgekomen na een leuke dag. Dank aan de organisatie, keurmeesters en helpers.

 

11 augustus 2013 te Woensdrecht,

uit het vorige nest Kate uit Emmen

Jasmijn is gedekt door Sample, Loyal Sample vd Hooydamhoeve, als de dekking gelukt is zullen medio oktober de pups geboren worden. Over 4 weken de echo dan weten we meer, wordt vervolgd.

 

2 augustus 2013 te Roosendaal,

Vandaag was het weer zover, tijd voor het oogonderzoek/oogspiegelen, altijd toch weer even spannend. Helaas was Rosij dekrijp en kon ze niet mee, maar Jasmijn, Cato, Josef, Victor & Bram zijn wel meegeweest. Gelukkig zijn alle honden weer goedgekeurd en voorlopig vrij bevonden.

 

Juli 2013 te Ouddorp,

Wat doe je als het warm is?? Wachten tot het over is, groetjes Flynn.

 

6 & 7 juli 2013 te Schloss Moyland bij Kleef,

Marco werd enige tijd geleden door Ed gevraagd of hij mee wilde doen met een team aan de IWT. (De Internationale Working Test is een europese wedstrijd tussen teams uit 16 landen waar de teams bestaande uit 3 combinaties retrievers 3 danwel 6 dummy's binnen moeten brengen.) Iets wat hem erg leuk leek, al is Bram nu niet echt IWT getraind. Op 6 & 7 juli is Marco samen met teamcaptain Ed en Dori en reserve Rauk naar Duitsland geweest voor de deelname. Het was al met al een gezellig weekend en tevreden met het resultaat, al was de plaatsing niet hoog ging het team huiswaarts. Het meemaken en meedoen was weer een ervaring op zich.

 

30 juni te Heerle,

Tessa een kind van Merel heeft vandaag te Heerle haar Clubdiploma B diploma behaald tijdens de wedstrijd georganiseerd door de GRCN te Heerle. Een mooie prestatie van deze mooie dame, duidelijk een kind van haar moeder. Albert van harte proficiat!!

 

29 & 30 juni te Soest eo.

Door Henny Schoor was een weekend Masterclass voorjagen op amerikaanse wijze georganiseerd. Zij had daarvoor Sue Westlake naar Nederland over laten komen. Een leerzaam weekend met bekende en onbekende info samengesmolten tot een super weekend. Meer info: www.hennymschoor.nl

 

16 juni 2013 te Bennekom,

De Labradordag georganiseerd door NLV te Bennekom, een jaarlijks terugkomend evenement . Dit jaar werd Marco met Bram gehuldigd vanwege zijn 2e plaats op de Artemis2012. Enne... de huldiging van Eva als veteranenkampioen, haar zoons Hugo & Bram namen haar aandenken namens haar in ontvangst. Verder een superdag met super weer.

En heel blij waren wij wederom Labradorium nakomelingen te zien, Dank aan Aimi, Cato's knappe dochter met c diploma, Bones, wat een grote en knappe reu is hij alweer, de kleintjes Tess, Laska en Dirk duidelijk famile van elkaar(helaas was broer Abel er niet vanwege autopech) en de jongste Marly, Cato's jongste dochter, voor hun aanwezigheid. Enne, Don C, Josef zijn grote broer, die een ZG op de show behaalde. Jullie maken de labradordag een dag met een gouden randje. Het was erg leuk jullie weer te zien.

Enne... ook nog tevreden over de showresultaten: Hugo de Eerste uit 't Labradorium, 3e ZG in de veteranenklasse, Rosij's Josef uit 't Labradorium een ZG in de jeugdklasse en Merels Emma uit 't Labradorium een VB. Via deze weg onze dank voor de keurmeesters en een iedereen die deze dag mogelijk hebben gemaakt, zoals ringmeesters, de organisatie. Het was kortweg SUPER !

 

2 juni te Simonshaven,

Op de clubdiplomadag georganiseerd door de GRCN heeft Ab met Aimi zijn eerste C-diploma behaald met 41 punten. Via deze weg feliciteren we deze twee kanjers met hun diploma.

 

2 juni te Gierle, Belgie,

Vroeg vertrokken om in Belgie mee te kunnen doen aan de Show te Gierle georganiseerd door de Belgian Retriever Club. Met wisselende uitslagen, echter wel tevreden kwamen we na een zonnige dag weer thuis. Josef kreeg een G, hij liet zich niet betasten, in de Jeugdklasse reuen. Victor was 2e U in de Openklasse reuen. Hugo 1e U in de Veteranenklasse reuen. Emma 2e in de Puppyklasse teven en last but not least Jasmijn behaalde een U in de Openklasse teven.

 

1 juni te Borculo,

Marco vertrok heeel vroeg met Jasmijn naar de WT te Borculo georganiseerd door de NLV. Een hele leuke wedstrijd met superweer alleen geen diploma om mee naar huis te nemen, maar je kunt dan ook niet alles hebben. De zon was er, bijna uniek voor 2013.

 

26 mei te Son & Breugel,

We hebben samen met Paul en Jannes meegedaan met de teamwedstrijd georganiseerd door de NLV. Het was een gezellige dag met onverwachts mooi weer. De wedstrijd was prima georganiseerd alleen onze resultaten lieten te wensen over. Er ging frequent "doet ie anders nooit" door onze gedachten, maar al met al hebben Bram, Victor en Jannes met veel plezier aan de wedstrijd meegedaan.

 

------ + ------

5 mei 2013 te Roosendaal,

Hoe zwart kan het zijn. Nou geloof me een dag kan een hele dikke zwarte rand hebben. Zo vlak na Harrie zijn overlijden komt dit dubbel zo hard aan. Was Eva vanochtend erg sloom en wilde ze niet eten. Nu een paar uur verder is ze er plots niet meer. Ongelooflijk maar waar onze Eef is dood!

Ze was vanochtend erg sloom en lusteloos. Naar Visdonk dan maar voor verder onderzoek, eraan denkend dat onze vreetzak weleens een bot ingeslikt zou kunnen hebben. Maar nee, vrij vocht in de buik ws van een miltbloeding. Opereren. Zo gezegd zo gedaan, operatie bijna klaar, de milt was er probleemloos uitgehaald en we hadden het alweer over eind van de dag mee naar huis gaan, toen plots een hartstilstand ......... en Eva was !! Stijn, Thomas en Femke bedankt. Jullie hebben voor haar gevochten !!

Onszelf troostend met het idee dat haar mogelijk lijden bespaard is gebleven, want tja ze was bijna 11(veel te jong, maar we zijn verwend) en de gebreken komen met de jaren, die zullen haar bespaart blijven. Missen we haar verschrikkelijk.

!! Bedankt lieve oude dame, superjachthond, grote vriendin & ons veteranenkampioentje, we houden van je !!

------ + ------

 

20 april 2013 te "de Glind".

Yvon & Marco zijn samen met springer spaniel Joy en labrador Bram op pad geweest om mee te doen aan de koppelwedstrijd georganiseerd door de Vallei Apporteurs. Een mooie dag met uitdagende proeven waar de beide heren tevreden met het resultaat huiswaarts gingen. Ze hadden een 7e plaats ,van de 24 koppels, via deze weg dank voor de superdag voor oa de wedstrijdleiding G vd Heuvel en alle andere meedewerkers.

 

------ + ------

18 april 2013 te Brouwershaven,

Een dag met een dikke zwarte rand. Onze lieve kleine man met zijn napoleon karakter is niet meer. Harrie mijn kleine kanjer is, toch nog weer heel onverwachts, rustig ingeslapen. Een kleine boef die ons de laatste jaren met succes getraind had is een maand voor zijn 16e verjaardag ineens weg. Wie moet nu de afwas doen? Een groot gemis waar we mee zullen moeten leven.

!! Bedankt grote kleine vriend voor alle mooie jaren, ik mis je !!

------ + ------

 

13 maart 2013 te Brouwershaven,

Een dag met een gouden randje. Josef, officieel Rosij's Josef uit 't Labradorium, is goed bevonden door de Raad v Beheer op Kynologisch gebied qua heupen en ellebogen: Officiele uitslag is HD-A met een Norbergwaarde van 40(max haalbare) en Ellebogen eindbeoordeling VRIJ. Supertrots zijn we op ons kleine ventje. De wedstrijden kunnen beginnen. Josef is er (bijna) klaar voor.

 

13 maart 2013 te Brouwershaven,

Deze foto wil ik jullie niet onthouden. Mijn bijna 16 jaar oude basset Harrie had blijkbaar het idee dat de vaatwasser defect was. Blind ja overduidelijk 100% maar zijn neus doet het des te beter!!

 

13 maart 2013 te Brouwershaven,

Even tijd: eindelijk staat de midwinterteamwedstrijd bijgewerkt op 17 februari bij nieuws. Kijk aldaar voor de foto link.

 

9 maart 2013 te Bosschenhoofd,

Een dag met een bijzonder randje. Tijdens alweer de 6e Cees Mol Memorial is het Team "Gun and Fundogs" bestaande uit 3 labradors van teamcaptain Marco Haspels en zijn Bram samen met Ed Meijer en zijn Ayla en Hans Huissoon en zijn Knut eerste geworden. Aan deze teamwedstrijd op IWT(A) niveau doen 18 teams mee. Trots op het behaalde resultaat gingen de mannen huiswaarts met de wisseltrofee voor op de schoorsteen. Volgend jaar moet deze weer terug.

 

6 maart 2013 te Brouwershaven,

Onze Cato is bevallen !! Ze heeft haar oude model weer terug zoals we haar kennen. Poeh wat was zij dik. De bevalling was soms moeizaam omdat ze naast haar ogenschijnlijk gezonde 9 pups, 4 reutjes en 5 teefjes, ook 3 levenloze pups, 3 reutjes, moest baren, deze werken niet echt mee, maar het gaat nu super met moeder en pups. Cato moedert heerlijk en rust lekker uit. Wilt u de pups van Cato en Bram volgen?? Kijk dan op de puppy pagina daar komt hun wekelijkse dagboek te staan.

 

5 maart 2013 te Brouwershaven,

Wachtend op Cato haar bevalling foto's uitgezocht van puppen die ik van hun eigenaren heb ontvangen. Ze staan onder het "kopje" foto's.

 

4 maart 2013 te Zierikzee,

Cato is vandaag voor rontgenfoto geweest en daar zijn 11 a 12 pups geteld. Nu maar hopen dat ze allemaal gezond ter wereld mogen komen . Cato is inmiddels een hele dikke dame geworden. Van haar mag het wel komen.

 

28 februari 2013 te Brouwershaven,

Roos en Bram zijn vandaag de ouders geworden van 9 ogenschijnlijk gezonde pups. U kunt op de foto klikken om direct naar hun "dagboek" te gaan. Er is mogelijk nog 1 gele reu beschikbaar.

 

26 februari te Brouwershaven,

Vandaag zijn alle pups van Merel haar eerste nest alweer 3 jaar geworden. Daarom wil ik via deze weg alle broers en zussen van Victor feliciteren met hun verjaardag: Sofie, Tessa, Bente, Jannes, Baloe, Jeppe & Friso van harte!!

 

25 februari te Zierikzee,

Rosij is vandaag voor haar rontgenfoto geweest om haar pups te tellen. Zoals het er nu uitziet is ze zwanger van 7, misschien 8, pups. Nu maar afwachten of allen gezond en wel ter wereld komen. Van Rosij mag dat best niet te lang meer duren. Ze is het zichtbaar zat, al helpen alle lekkere hapjes wel de pijn te verzachten. Wordt vervolg!!

 

17 Februari 2013 te Ouddorp,

We hebben met 2 groepen die bij ons trainen voor de jacht, de puber en de gevorderden groep een teamwedstrijd gehouden. Het werd een gezellige dag met wissellende resultaten. Klik hier voor de foto impressie.

 

15 februari 2013 te Den Osse,

We zijn weer thuis met onze meiden. Ze hebben heerlijk genoten van de boswandelingen op de Sallandse Heuvelrug al waren de wandelingen soms van onze uitdijende Roos & Cato wat veel gevraagd. Rosij is de laatste dagen ook niet mee geweest met de langere wandelingen van een uur+, een wandeling van een half uur nog wel. Nu nog twee weken te gaan voor de big boom.

We hebben gelijk enkele stambomen weggebracht: bij Molly te Baambrugge, bij Gijs te Naarden en bij Kate te Emmen. En zo dichtbij Coevorden deed ons afslaan naar Mees(een kind van Bram en Cato van het vorige nest). Erg leuk de puppen in hun nieuwe thuis zo tevreden en op hun plaats te zien. Dank allen nogmaals voor jullie gastvrije ontvangsten met al het lekkers. Geniet van jullie zwartjes!! Sorry Gijs en.... bruintje!!!

 

4 februari 2013 te Zierikzee,

Vandaag is Marco met Cato voor een echo geweest, er zijn 8 pups in wording gezien. Cato is dus 100% zeker zwanger van onze Bram. Nu maar afwachten of ze over een week of 5 gezond ter wereld komen. Wordt vervolgd.

 

2 februari 2013 te Loon op Zand,

Marco heeft vandaag meegedaan met Bram met de Midwinter Workingtest georganiseerd door Ton vd Bruggen. Een mooie wedstrijd met alle apporten binnen. Marco kwam tevreden thuis.

 

24 januari te Zierikzee,

Vandaag met Rosij voor een echo geweest, er zijn 6 pups in wording gezien. Roos is dus 100% zeker zwanger van onze Bram. Nu maar afwachten of ze over een week of 5 gezond ter wereld komen. Wordt vervolgd.

 

22 januari te Krimpen ad IJssel,

Liep Oscar gisteren nog bijna weg, nu ligt hij zijn narcose-roes uit te slapen. Zijn operatie lijkt goed te zijn verlopen al duurde het wel even voor hij goed wakker was. Het hakt er bij hem als 12 jarige blijkbaar toch wel in een operatie. Momenteel ligt hij onder de warmtelamp thuis bij te komen. Hopenlijk voelt hij zich morgen weer wat beter.

 

21 januari 2012 te Ouddorp,

Heerlijk met zijn allen door de verse sneeuw gewandeld. Terwijl we een foto voor de welkomspagina maakten, was Oscar(12 jaar oud) weer eens de hort op. Zie ook de nieuwe foto op onze welkomspagina!!.

 

20 januari 2013 te Ouddorp,

Iets meer dan een jaar na de geboorte van de pups van Cato en Bram was er een terugkomdag. Ondanks het slechte weer waren we bijna compleet, we waren met zijn achten. We hebben heerlijk met de honden lang gelaufen in de sneeuw. Geweldig genoten van alle grote pubers hebben we met zijn allen een heerlijke wandeling gemaakt en bijgepraat met een hapje en een drankje.

!! Nogmaals allen bedankt voor jullie komst !!

---------------------------

 

15 januari 2013 te Middelharnis,

Vandaag is onze Josef op de rontgenfoto gezet met zijn heupen en ellebogen. Altijd weer spannend of de uitslag oke is.

 

13 januari 2013 te Ouddorp,

Precies een jaar na de geboorte van de pups van Rosij en Tim was er een terugkomdag. Op Freek en Hummer na waren we compleet. Het was een geslaagde dag met een mooi zonnetje erbij. Geweldig genoten van alle grote pubers hebben we met zijn allen een heerlijke wandeling gemaakt en bijgepraat met een hapje en een drankje.

!! Nogmaals allen bedankt voor jullie komst !!

---------------------------

10 januari 2013 te Zwitserland,

Flynn(kind van Rosij x Tim) is met zijn broer Sam samen op wintersport in Zwitserland geweest. Kris, zijn baas, stuurde ons deze fantastische sneeuwfoto's. Flynn is de lichtste qua vacht op de foto's.

 

7 januari 2013 te Den Osse,

Cato is vandaag gedekt door onze Bram, een spannende tijd gaat weer beginnen. Verdere informatie op de puppy pagina. Wordt vervolgd.

 

-------------------------------- 2013 ------------------------------------

 

----- NIEUWS 2012 -----

 

----- NIEUWS 2011 -----

 

----- NIEUWS 2010 -----

 

----- NIEUWS 2009 -----