-------- Nieuws 2015 --------

 

 

18 oktober 2015 te Son en Breugel,

Op de WT georganiseerd door de NLV te Son zijn weer mooie resultaten behaald. Nicole met Jackson, Wout met Sedna en Nemo met Roxy hebben alle drie een mooi WT-C diploma behaald, proficiat daarmee, top !! ..... Helaas waren er voor Ed met Lisa, Femke met Lotte en mijzelf met Annelot geen WT-B diploma. De honden hebben best goed gewerkt echter er ging toech wel wat mis zo hier en daar. Toch ging ik tevreden huiswaarts.

 

17 oktober 2015 te Heerle,

Op de MAP georganiseerd door de labradorkring heeft Marco met onze Teuntje een mooie MAP-B behaald. Een mooie dag met leuke proeven, best moeilijk, maar toch... Een vijfde plaats en een prijs voor de jongste deelnemer (de hond bedoelen ze dan). Marco kwam dan ook zeer tevreden thuis.

 

14 oktober 2015 te Den Osse,

Het is eindelijk zo ver! Onze Katrien , nu bijna 18 maanden oud, heeft besloten ook eens voor de eerste keer loops te worden! Zij gaat uiteraard niet gedekt worden.

 

-----------------------------

 

 

Foto's 10 jaar Labradorium, klik(wordt aan gewerkt)

 

25 april te Bergschenhoek,

Op de workingtest georganiseerd door de FRCN heeft Tess met Marga wederom een mooie WT-C behaald. Top hoor twee keer in zo'n korte tijd, gefeliciteerd.

 

20 april te Kapelle,

Gewoon een leuke foto van Tosca.

 

12 april te Heerle,

De gezusters Lisa en Teuntje deden mee aan de OWT georganiseerd door de labradorkring. Met super resultaat ze werden 5e en 6e. Beide gefeliciteerd met jullie mooie resultaat, top !!

 

11 april te Heijningen,

Tijdens de WT georganiseerd door de NLV te Fort Sabina behaalden meerdere Labradorium honden een diploma. Tess met Marga & Neo met zijn baas Remco behaalden hun WT-C diploma. Darby met Lisette, Monique met Finley (flatc retr) & Tessa met Albert behaalden hun WT-B1 diploma. Al regende het, mooie resultaten, proficiat.

 

4 april 2015 te Rockanje,

De NRC organiseerde haar OWT. Teuntje deed mee in de Starters klasse en behaalde haar eerste OWT diploma. Marco kwam zeer tevreden thuis met zijn Tuppie.

 

3 april 2015 te Den Osse,

Jasmijn is bevallen van 6 ogenschijnlijk gezonde pups. Moeder en pups maken het prima. Meer info en foto's bij puppys. Alle zijn reeds vergeven.

 

21 maart te Zeumeren,

Tijdens de CDD georganiserd door de labradorkring zijn weer mooie resultaten behaald. Lisette met Darby & Joke met Marly behaalden hun B-diploma. Marianne met Dirk, Marga met Tess & Daphne met Don C behaalden een C-diploma.

 

21 maart 2015 te Burgh Haamsstede,

De NOJG organiseerde haar Artemis Zeeland te Burgh Haamsstede. Bram, Victor en Sofie deden mee aan deze soort "vrije" workingtest op B en A niveau. Over Victor kunnen we kort zijn, hij deed alles wat god verbied. Echter zus Sofie liep de sterren van de hemel en behaalde een supermooi resultaat. Bram werd eerste van Zeeland, vierde in de totaalklassering met alle apporten binnen. Het ouwetje deed het toch weer goed.

 

14 maart te Oudewater,

Vandaag heeft Lisa haar eerste OWT diploma in de starter klasse veroverd. Een knappe prestatie voor deze jonge dame. Helaas kon onze Teuntje niet meedoen omdat ze loops was, snik....

 

8 maart te Spaarnewoude,

Op de clubdoplomadag georganiseerd door de GRCN behaalden Nemo met Roxy en onze Annelot hun eerste C diploma. Helaas waren de drie musketiers, de drie zusjes, niet compleet omdat zus Sedna precies loops was geworden. Wout het komt goed, we gaan voor drie C diploma's. Ook Femke behaalde deze dag met Charlotte haar felbegeerde B diploma.

 

7 maart 2015 Bosschenhoofd,

Vandaag heeft senior Bram samen met Ila en Knut voor de laatste keer meegedaan aan de Kees Mol Memorial. Een leuke teamwedstrijd op A niveau. De ouwetjes hebben het niet slecht gedaan, ze werden toch nog weer 9e. Volgend jaar tijd voor de nieuwe lichting.

 

6 maart te Den Osse,

De pups van Cato en Bram zijn ook alweer 2 jaar oud. Flynn, Marley, Bearke, Merel, Tess, Paco, Bauke, Saar en Rosaz van harte gefeliciteerd dat jullie maar flink verwend worden op jullie verjaardag.

 

2 maart 2015 te Roosendaal,

Vandaag zijn er bij de echo 5 of 6 pups gezien bij Jasmijn. Ze is bewezen zwanger. Nu duimen dat alle naar wens verloopt. Wordt vervolgd. Met Jasmijn gaat het super!

 

28 februari te Den Osse,

De kinderen van Rosij en Bram zijn vandaag alweer 2 jaar oud. Via deze weg: Dirk, Tess, Laska, Steve, Binky, Abel, Keetje, Nimo en Nina van harte gefeliciteerd. Wat vliegt de tijd toch.

 

26 februari 2015 te Brouwershaven,

Vandaag zijn de kinderen van Merel en Storm alweer 5 jaar oud geworden, wat vliegt de tijd! Via deze weg willen we jullie feliciteren met jullie kanjers. Dat we nog maar lang veel plezier aan deze kanjers mogen beleven. Ik wil ook iedereen bedanken voor de kaartjes enne .... het kado voor Victor zijn verjaardag.

 

1 februari 2015 te Woensdrecht,

Jasmijn is gedekt door "Loyal Sample vd Hooydamshoeve" en nu duimen dat er pups van mogen komen. Ik ben benieuwd, mocht dat zo zijn, of deze pups net als de pups uit voorgaande nesten dezelde werklust hebben. Al zou je zeggen dat dat haast niet anders kan met een vader en opa die op de Nimrod hebben gestaan en een moeder die uitblinkt tijdens de praktijkjacht. Wordt vervolgd.

 

18 januari te Brouwershaven,

De eerstegeborene van Cato zijn alweer 3 jaar oud. Poeh wat gaat de tijd toch snel. Lola, Aimi, Dex, Bikkel, Diva, Noah, Cookie, Jente, Mees en Barry van harte gefeliciteerd. Geniet van het leven !!

 

13 januari 2015 te Brouwershaven,

Josef is alweer jarig. Ook het nieuwe jaar gaat hard. Geweldig om te zien dat mijn kleine ongeleide projectiel volwassen is geworden en is uitgegroeid tot een "bijna" volwassen vent. Ik wil al zijn nestgenoten feliciteren met hun derde verjaardag. Proficiat.

 

1 januari 2015 te Brouwershaven.

We gaan weer beginnen aan een nieuw jaar. Een jaar achter ons latend met veel diepte- en hoogte punten. Dieptepunten deze keer niet zozeer op het gebied van de honden maar deze keer op het gebied van hun bazen. Helaas hebben meerdere bazen te horen gekregen dat zij kanker hadden: borstkanker, prostaatkanker, lymfklierkanker. Via deze weg willen we laten weten dat we veel aan jullie denken en we wensen jullie heel veel goed nieuws en herstel voor het nieuwe jaar. Hoogtepunten in de vorm van babygeluk bij gezinnen met een hond uit het Labradorium en dan weer wel op hondengebied. Er zijn niet te vergeten heel veel mooie resultaten behaald in 2014 door Labradorium-nakomelingen. Iets waar we iedere keer toch weer reuze trots op zijn.

------!!------ Rest ons tijdens ons gemijmer jullie alle Geluk, Liefde, Gezondheid en uiteraard veel Hondenplezier voor 2015 -------!!------- We gaan elkaar vast weer zien in 2015 en jullie weten het: "Als je in de buurt bent, kom gezellig langs, een kop koffie is zo klaar!"

En vergeet nooit !! ONE LIFE, LIVE IT !!

Foto's 10 jaar Labradorium, klik

 

 

----- NIEUWS 2014 -----

 

----- NIEUWS 2013 -----

 

----- NIEUWS 2012 -----

 

----- NIEUWS 2011 -----

 

----- NIEUWS 2010 -----

 

----- NIEUWS 2009 -----