NIEUWS 2021 

 

Beste Lezer,

 

2020 en 2021 was een gek jaar qua werk en alles rondom corona. 

 

Momenteel in deze Corona tijd is het een gekte qua vraag naar puppen, houd erbij in uw achterhoofd dat een pup volwassen wordt en als u geluk heeft zo'n 10+ jaar oud wordt. In deze tijd zoekt een pup/hond een plek waar deze gelukkig, goed verzorgd oud kan worden met veel liefde, wandelingen en waardering. 

Een kind kan geen hond opvoeden en verzorgen, een kind heeft frequent feedback van volwassenen nodig om dit succesvol te kunnen doen. Het lijkt wellicht dat u nu voldoende tijd voor een hond heeft, maar check eerlijk bij u zelf. Is dat echt zo ?? Kunt u een hond een gelukkig hondenleven bieden nu en in de toekomst ???        

Het was ongelooflijk hoeveel aanvragen voor een pup iedere keer binnenkwamen en nog steeds komen.

Voor mij als hobbyfokker is het tot mijn grote spijt ondoenlijk/onmogelijk deze allemaal te beantwoorden, mijn oprechte excuses daarvoor.

Ik probeer iedere keer weer te starten met het beantwoorden van de mail maar er is geen beginnen aan......... 

Per  1 januari 2022 ga ik trachten de draad weer op te pakken. Mocht u een pup zoeken voor 2022 dan graag (wellicht opnieuw) tegen die tijd een mail sturen.

 

 

 -------------------

 

 

NIEUWS 2020

 

20 augustus 2020 te Brouwershaven,

 

 

Vanaf het voorjaar februari/maart en nog steeds krijgen we dagelijks minstens 10 aanvragen voor een labrador pup. Er zijn weken van meer dan 100 aanvragen. Het is tot mijn grote spijt ondoenlijk/onmogelijk deze allemaal te beantwoorden, mijn oprechte excuses daarvoor.

Ik probeer iedere keer weer te starten met het beantwoorden van de mail maar er is geen beginnen aan......... Per 1 oktober ga ik trachten de draad weer op te pakken. Mocht u een pup zoeken voor 2021 dan graag (wellicht opnieuw) tegen die tijd een mail sturen.

 

In 2020 verwachten we verder geen pups !!

Ook voor 2021 zijn reeds wachtenden, maar wellicht nog wel plek voor de labrador liefhebber met geduld. (Zie ook puppys)

 

 

-------

 

20 juli 2020 te Brouwershaven,

Katrien en Tienus hun pups hebben het nest verlaten. Ze waren klaar voor de grote wereld. De eerste berichten zijn positief en de puppenkinders lijken zich goed te redden in hun uppie bij hun nieuwe gezinnen. Dex blijft tot 9 augustus, Juultje blijft tot haar eind bij ons wonen, ze wordt/ is de nieuwe vlam van Marco.

We wensen de anderen: Fredo, Vito, Bruno, Betty, Jane en Fender alle geluk, liefde en gezondheid toe bij hun nieuwe thuis.

 

-------

 

28 mei 2020 te Brouwershaven,

Katrien is bevallen van een ogenschijnlijk gezonde achtling. Ze is per keizersnede bevallen maar maakt het naar omstandigheden top. Ze moedert lekker met haar 3 zwarte reutjes, 1 bruin reutje, 3 zwarte teefjes en 1 bruin teefje(de eerste ooit geboren bij ons dus een uniek exemplaar) Van dit nest gaat Marco een pup voor zichzelf uitzoeken altijd weer spannend.

 

-------

 

18 mei 2020 te Brouwershaven,

Katrien is zwanger bevonden van pups van onze Tienus. Al deze pups zijn reeds verzegd.

Zodra onze Eefje loops wordt zal zij gedekt worden door onze Josef, zoals het er nu uitziet zijn ook deze pups reeds verzegd.

Voor een ieder die reeds een labradorium hond heeft en graag op de wachtenden lijst geplaatst wenst te worden is ip immer plaats.

 

-------

 

Momenteel in deze Corona tijd is het een gekte qua vraag naar puppen, houd erbij in uw achterhoofd dat een pup volwassen wordt en als u geluk heeft zo'n 10+ jaar oud wordt. In deze tijd zoekt een pup/hond een plek waar deze gelukkig, goed verzorgd oud kan worden met veel liefde, wandelingen en waardering. Een kind kan geen hond opvoeden en verzorgen, een kind heeft frequent feedback van volwassenen nodig om dit succesvol te kunnen doen. Het lijkt wellicht dat u nu voldoende tijd voor een hond heeft, maar check eerlijk bij u zelf. Is dat echt zo ??

Kunt u een hond een gelukkig hondenleven bieden nu en in de toekomst ??

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIEUWS 2019

 

De kinderen van Cato en Bram zijn alweer 6 jaar oud geworden: Felicitaties voor Mees, Jente, Barry, Noah, Diva, Cookie, Mage, Dex , Lola en Bikkel !

 

13 januari 2019 te Brouwershaven,

De kinderen van Rosij en Tim zijn alweer 6 jaar oud geworden: ook namens Josef de felicitaties voor Fred, Don C, Flynn, Hummer, Meneer, en zusjes Isis & Freek !!

 

1 januari 2018 te Brouwershaven,

 

 

Het nieuwe jaar is van start. We kijken terug op een mooi hondenjaar en tot onze grote blijdschap een jaar achter de rug waarin we geen afscheid hebben hoeven nemen van onze honden. Momenteel zijn er 3 boven de 10 jaar oud: Hugo 13.5, Bram 12.5 en Rosij 10.5, de tijd vliegt. Afgelopen jaar door omstandigheden de website nauwelijks bijgehouden, ik beloof verbetering voor 2018 !! Mocht je iets met een labradorium-hond behalen geef het door en het wordt bij "nieuws" geplaatst.

Afgelopen jaar mooie successen behaald op de wedstrijden met onze honden: Teuntje 3x een KNJV-A diploma op rij behaald, Annelot een CACT op Zweetproef F en mooie MAP B gelopen. Katrien mooie MAP-B behaald, eens kijken of zus Eefje dat haar in 2018 evenaard. Verder heeft Josef een mooi nest voortgebracht, is Victor weer goedgekeurd als dekreu. Kregen Teuntje, Annelot en Katrien prachtige pups.

Toch was er ondanks veel hondenplezier ook verdriet te betreuren. Bram moest nadat Tosca, zus van onze Katrien, ws gif gegeten had tot zijn grote verdriet afscheid nemen van zijn bijna KNJV-A klare schaduw. Momenteel hebben Bram en Henny een jonge reu Max, kind van Katrien dus zelfde bloedlijn als Tosca, waarmee mogelijk gelijke resultaten behaald worden, good luck met hem.

We wensen een ieder die dit leest een mooi honden- en mensenjaar toe, alle geluk, liefde en gezondheid !! Koester de mooie momenten en vergeet nooit: ONE LIFE, LIVE IT !!

 

----------- // ----------

 

----- NIEUWS 2018 -----

 

----- NIEUWS 2017 -----

 

----- NIEUWS 2016 -----

 

----- NIEUWS 2015 -----

 

----- NIEUWS 2014 -----

 

----- NIEUWS 2013 -----

 

----- NIEUWS 2012 -----

 

----- NIEUWS 2011 -----

 

----- NIEUWS 2010 -----

 

----- NIEUWS 2009 -----